Hírek
22800 hír az adatbázisban
A taktikai nadrágok típusai és előnyei (x)
Marketinginfo.hu - 2019-10-18 15:42
Kereskedelem

A taktikai kabátok mellett a taktikai nadrágok viselete legalább ugyanolyan fontossá vált. A nadrágokból számos különböző típus érhető el, azonban alapvetően két csoportra lehet osztani őket.

Az alábbi írásban a két legnépszerűbb taktikai nadrág típust szeretnénk bemutatni, hogy mindenki a saját igényeihez megfelelően választhasson.

Harci taktikai nadrágok

Az első csoportot a taktikai nadrágok között a harci célokra kialakított verzió képzi. Általában katonák és rendészeti szakemberek alkalmazzák, azonban népszerűek a vadászok körében is. A nadrágok úgy lettek tervezve, hogy az erős anyagnak köszönhetően strapabíróságot biztosítsanak, és bármikor egyszerűen elérhetők legyenek a szükséges eszközök. Az anyagok terén kiemelten ajánlott megemlíteni az extra nyúlékonyságot, amely a térd és az ülep felületén egyaránt tapasztalható. A taktikai nadrágok több zsebbel rendelkeznek, így számos különböző eszköz és kellék tárolhatóvá válik általuk.

A zsebek akkor hasznosak, ha kellő mélységgel rendelkeznek, illetve cipzáros vagy tépőzáras zárási lehetőséggel vannak ellátva. A taktikai nadrágok egyik legfontosabb szempontja maga a megjelenés, ezért az egyenruhához hasonló tulajdonságok alapján kerültek tervezésre. A sivatagi, sárgás árnyalatok mellett az erdőhöz alkalmazkodó, illetve a teljesen fekete színek is elérhetők. A színeket célszerű a feladat körülményeihez igazítani, hogy minél jobban el lehessen vegyülni a környezetben.

Rejtett taktikai nadrágok

A nem hivatásos, jóval általánosabb és hétköznapibb célokra készült rejtett taktikai nadrágok jelentősen kevesebb feltűnést keltenek a harci típusokhoz viszonyítva. A rejtett nadrágok tervezése folyamán az első számú szempont a civil megjelenés kialakítása, azonban ugyanilyen lényeges a felszerelések tárolására való lehetőség is. A nadrágok azért titkosak, mert számos rejtett zsebbel rendelkeznek, hogy az eszközöket hordozni lehessen. Amíg a harci nadrágok zsebei jelentősen nagyobb méretűek, addig a rejtett típusok zsebei karcsúbbak és diszkrétebben vannak elhelyezve. A zsebekkel kapcsolatban még ajánlott megemlíteni, hogy a bal- és jobbkezesek számára egyaránt kényelmes elérést nyújtanak.

A rejtett nadrágok esetében szintén különösen fontos a gyors reakcióidőre való lehetőség folyamatos biztosítása, ezért a taktikai eszközök elhelyezésére szolgáló kisebb-nagyobb zsebek mindenki számára kézre esnek. A fegyverhez tartozó extra tárak, a taktikai kés és a további felszerelések egyszerűen tárolhatók, és szükség esetén rövid idő alatt elő lehet venni őket. A rejtett nadrágok legnagyobb előnye a számos titkos zseb által nyújtott tárolási lehetőségek elérhetősége.

A Katonadolog Webáruházban elérhető taktikai nadrágok kifejezetten minőségi, strapabíró anyagokból készült darabok, amelyek taktikailag megfelelő kialakítással rendelkeznek.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A chino nadrág tökéletes választás a nyárra (x)
  Menő szabásvonal és egyediség a Desigual női nadrágok jellemzői (x)
  Egyre nagyobbak lesznek a zsebek az okostelefonok miatt
  Az utazások szervezésénél a nők hordják a nadrágot

További hírek ebben a kategóriában

A Notino sikere Magyarországon
Háromból kettő magyar még soha n...
Két tipp elektromos autó vásárlá...
Hogyan készítsen jól konvertáló ...