Hírek
23447 hír az adatbázisban
Karácsonyi képeslap a céges image építésének szolgálatában (x)
Marketinginfo.hu - 2019-10-18 09:46
Design

A karácsonyi képeslap helyét napjainkban gyakran átveszi az email-ben küldött jókívánság.

Tény azonban, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a hagyományos, papír alapú képeslapok iránt, hiszen ezek emberközpontú meglepetésként állnak rendelkezésre. A kínálatban prémium kategóriás megoldások is helyet kapnak, melyek kiválóan alkalmasak céges ajándékozás alkalmával. Nem csak postai úton juttathatjuk el a képeslapot a címzetthez, hanem a céges meglepetés részeként is átadhatjuk azt. S hogy milyen előnyökkel járhat mindez? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

Céges image a siker szolgálatában


Ha eredményesen szeretnénk jelen lenni a piacon, nem csak a konkurenciánál kell többet, mást kínálnunk, hanem arra is célszerű figyelni, hogy milyen kép alakult ki a cégről a már meglévő és potenciális vevőkben. Mindezek kapcsán természetesen nem mehetünk el az üzleti partnerek mellett sem, akikkel a közreműködés minősége nagymértékben meghatározza azt, mennyire sikerül eredményesnek lenni. Az év végi időszakban rendszerint meg szoktuk köszönni az együttműködést, ennek pedig stílusos formája lehet egy minőségi karácsonyi üdvözlőlap. A karacsonyi-kepeslapok.hu tapasztalatai azt mutatják, hogy évről-évre többen választják ezt a módját a köszönetnyilvánításnak, és a prémium kategóriás képeslapok minden korábbinál keresettebbek.

Természetesen ezek csak akkor váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, ha egyébként is jó kapcsolatot ápolunk az üzleti partnerekkel. Az egész éves kapcsolattartás nívója, a megbízhatóság és a korrektség tehát olyan emberi értékek, melyeket nem válthatunk ki egy karácsonyi képeslap küldésével. Ugyanakkor tény, hogy az egyébként hivatalos kapcsolatot is kicsit szorosabbra fűzhetjük akkor, ha ezzel a kedves gesztussal igyekszünk odafigyelni a másikra. Persze nem mindegy, milyen képeslapra esik a választás.

Hagyományostól a modernig


Ha ünnepi üdvözletről van szó, akkor megvannak azok a klasszikus motívumok, melyeket biztosan nem kerülhetünk meg. A legtöbben nem is szeretnénk, hiszen a fenyő, a karácsonyfa, a hópelyhek, a télapó, vagy havas díszek mindannyiunkban a karácsonyi hangulatot elevenítik fel. Az üdvözlőlapok rendkívül széles választékban állnak rendelkezésre, ám érdemes odafigyelni arra, hogy milyen minőségre esik a választás. A prémium kategóriás papír, az arra elhelyezett motívumok, személyre szabható feliratok legalább olyan népszerűek, mint a dombornyomott, exkluzív megoldások. A hagyományos értékeket közvetítő megjelenés társulhat modern stílussal is, a lényeg az, hogy minőségi alapanyagok és előállítási technológia szolgálják a cégről alkotott kép alakítását.

Ugyan a céges image alakításában kiemelt szerepe van az arculattervezésnek, de mégsem érdemes elmenni az olyan aprónak tűnő, ám emberileg annál lényegesebb gesztusok mellett, mint amilyen a karácsonyi képeslap küldése. Társíthatjuk céges ajándékhoz is, melynek a szezonja szintén hamarosan megérkezik. Nem csak cégek számára lehet érdemes különleges, exkluzív képeslapokat rendelni, hanem magánszemélyként is.

Napjaink internet uralta világában igazán egyedi megoldás lehet ilyen módon boldog ünnepeket kívánni szeretteinknek, barátainknak. Bár a hétköznapokban az online kapcsolattartás és egy gyorsan elküldött születésnapi köszöntő az, amire általában idő van, de a karácsonynak érdemes megadni a módját ilyen téren is. Fedezze fel a hagyományos értékeket közvetítő képeslap kínálatot, és kedveskedjen ilyen módon céges partnereinek, barátainak a hamarosan megérkező ünnepekkor!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Zöld fogadalmak karácsonyra
  A karácsonyi internetes vásárlások biztonságosan
  Évről évre többet költ a magyar lakosság a karácsonyi ünnepekre
  A Coca-Cola karácsonyi karavánja a nyári fesztiválokon
  Pénzt gyűjtöttek a MOM Park vásárlói
  600 rászoruló családnak segít a Lidl karácsonykor
  Karácsony a Bónusz Brigád szerint
  A legerősebb karácsonyi szezonjára számít a szállodaszövetség
  A Coca-Cola karácsonyi karaván a Mikulással és manóival
  Jótékonykodás az Allee-ban
  Lidl kampánya a hátrányos helyzetű gyermekek támogatásáért

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...