Hírek
22588 hír az adatbázisban
A fenntarthatóság legjobbjait díjazta a Magyar Telekom
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2019-09-24 12:04
CSR

A Magyar Telekom képviselői szeptember 11-én, a Fenntarthatósági Chat beszélgetés után adtak át három, fenntarthatósághoz kapcsolódó elismerést.


A Magyar Telekom a Fenntarthatósági Sajtódíjat, a TOP3 Fenntartható Beszállítói Díjat, valamint a legfenntarthatóbb vállalkozásoknak és társadalmi szervezeteknek ítélt DELFIN Díjat.

A Telekom Fenntarthatósági Sajtódíjhoz a vállalat a fenntarthatóság digitális nagyköveteit kereste, olyan alkotókat, akiknek a művei, írásai ráirányították a közvélemény figyelmét a fenntarthatóság témájára, és arra, hogy a digitalizáció segítségével tehetünk a társadalmi, gazdasági és környezeti problémáinak, kihívásainak fenntartható kezeléséért. A Magyar Telekom zsűrije három kategóriában várta a nevezéseket.

A TV/rádió/videós tartalom kategóriájának nyertese a SzuperZöld c. műsor (RTL Klub, műsorvezető: Simon Krisztián) Környezetvédelem és innováció című munkája lett. Sajtócikk (print, online) kategóriában Bánáti Anna (Forbes) A körforgásos gazdaság nem egy jópofa dolog című cikke kapta a legjobbnak járó elismerést. Blog/vlog bejegyzés kategóriában idén újra Nagy Réka (Ökoanyu) vehette át a díjat, Appok és szolgáltatások a hulladékcsökkentés jegyében című bejegyzésével.

A piacvezető telekommunikációs vállalat elismerte a beszállítói körének legjobbjait is a TOP3 Fenntartható Beszállítói Díj keretében. Díjazottak: Wavemaker Hungary Kft., NEC Eastern Europe Kft. és a NET-MICRO Kft.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Fenntartható lean szemléletmód
  DELFIN Díj 2018
  Átadták az idei DELFIN Díjakat
  Átadták az idei DELFIN Díjakat
  Átadta a Telekom az idei Delfin Díjakat
  Delfin Díj a Telekomtól
  Átadta a DELFIN Díjakat a Telekom
  Mostantól bármely hazai cég pályázhat a Telekom Delfin Díjára

További hírek ebben a kategóriában

Játékok és 1,2 tonna tartós élel...
Rekordot döntött a Mikulásgyár g...
Közel 185 millió forint értékű f...
Bereznay Dani a HELL csapatában ...