Hírek
22697 hír az adatbázisban
Új felsővezetők a KPMG Magyarországnál
MTI + Marketinginfo.hu - 2019-09-23 09:57
Karrier

Rózsai Rezső, az audit részleg jelenlegi vezetője lesz a KPMG Magyarország vezérigazgatója október 1-jétől.

Az eddig a cég egészét és a tanácsadási részleget is irányító Robert Stöllinger 16 év után visszavonul pozíciójából - tájékoztatta a nemzetközi tanácsadó cég az MTI-t.

A KPMG közleménye szerint ezzel egy időben a KPMG tanácsadási üzletágának vezetését Beer Gábor veszi át, és ő lesz a hazai KPMG helyettes vezető partnere is.

Rózsai Rezső 1997 óta dolgozik a cégnél, pályakezdőből lett előbb vezető beosztású könyvvizsgáló, majd 2008-tól partner, 2014-től pedig a teljes könyvvizsgáló üzletág vezetője, mely pozícióját vezető partnerként is megtartja.

Beer Gábor 2014 óta a KPMG Magyarország adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős vezető partnere, 1999 óta foglalkozik adótanácsadással, 2000-ben csatlakozott a KPMG-hez.

Robert Stöllinger irányítása alatt a KPMG Magyarország 1300 fős nagyvállalattá fejlődött, és a legnagyobb BIG4 szakértői szolgáltatóvá vált a hazai piacon. Ez idő alatt sok fejlesztés megvalósult a könyvvizsgálat digitalizációjában, köztük az európai szinten is jegyzett Digital Audit Center (DAC), emellett létrejött a globális ügyfeleket kiszolgáló szolgáltató központ (KGSH), és Budapesten állt fel a KPMG globális sporttanácsadási részlege is - írja közleményében a KPMG.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezetői kinevezések a KPMG-nél
  A KPMG nyerte a Vezetési Tanácsadók díját
  Rekordokat döntött a KPMG
  A KPMG összehozta az üzleti és a non-profit szektort

További hírek ebben a kategóriában

Vezetőváltás a hazai Siemensnél
Mi a különbség a távmunka és a h...
Vezérigazgatót vált a Budapest A...
Új kereskedelmi igazgató a Lease...