Hírek
22492 hír az adatbázisban
Luxus masszázsélmény otthon
Marketinginfo.hu - 2019-09-20 16:58
Egészségmarketing

A legújabb masszázsfotelek követik az ergonómia alapelveit, kiemelkedő kényelmet és a test egészén érezhető alapos, minőségi masszázst nyújtanak a felhasználó számára.

A masszázs pozitív hatásait nem lehet elvitatni: javítja a vér- és nyirokkeringést, növeli a szövetek rugalmasságát, pihentet, oldja az izomfeszültséget és izomgörcsöket, valamint javítja a közérzetet és a helytelen testtartást is.

Manapság egyre több masszázstípusból választhatunk, ugyanakkor nem csak szalonokban, szakember kezei által juthatunk ilyenfajta felfrissüléshez, hanem igénybe vehetjük a masszázsfotelek nyújtotta előnyöket az otthonunk kényelmében is.

Modern masszázsfotelek

A legújabb masszázsfotelek követik az ergonómia alapelveit, kiemelkedő kényelmet és a test egészén érezhető alapos, minőségi masszázst nyújtanak a felhasználó számára. Ennek köszönhetően már egy rövid programmal is olyan felfrissülés érhetünk el, mintha szakértő kezei közül jöttünk volna.

A görgők és légzsákok jóvoltából több masszázsprogram közül választhatunk. Az egyes programok különböző masszázstechnikákra épülnek, mint például a simítás, az ütögetés, a gyúrás vagy a dörzsölés.

A modern csúcskategóriás készülékek 4D technológiát alkalmaznak, ami masszázsvezérlés esetében azt jelenti, hogy függőleges és vízszintes irányban is mozognak a görgők, így növelve a masszázs hatékonyságát. Ugyanakkor a hatékonyságot tovább növeli a dizájn, mely a hagyományos helyett egy formabontó L-alaknak köszönhetően a test számos pontján alapos masszírozást nyújt.

Magas minőség

A masszázsfotelek belső szerkezete a luxusautók acélvázához hasonló, kifinomult antikorróziós technológiával készül, ez teszi lehetővé, hogy akár 50 éven keresztül töretlen színvonalon élvezhessük a masszázsszék nyújtotta felfrissülést. Külsejét bőrbarát anyaggal borították, mely tűzálló, könnyen tisztítható és egyben egészséges megoldás.

A masszázsszék lelke a motorja, mivel ez a szerkezet felel a masszázsért. A masszázsfotelek különböző masszázsokhoz külön motorokat használnak, ez teszi a masszázst alkalmassá terápiás célokra. A motorok csendes működése lehetővé teszi a felhasználó számára a pihenés közbeni zavartalan beszélgetést, tévézést vagy zenehallgatást. A legújabb modellekben a zenerajongókra is gondoltak: a fej melletti részben minőségi hangzású hangszórók kaptak helyet, ezzel tovább növelve a masszázsélményt.

Hideg-meleg masszázs

Az ultramodern masszázsfotelek rendelkeznek hideg és meleg masszázsterápiával is. Ez azt jelenti, hogy a fűthető masszázsvezérlők a hát, a vállak, a fenék és a derék tájékán is extra kényeztetéssel szolgálnak. A masszázsterápiában a meleg serkenti a vérkeringést és csökkenti a fizikai kimerültség érzését.

Amennyiben masszázsfotel vásárlását tervezed, mindenképp nézz körül a SpaTrend oldalán!

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Masszázsmedencével a fájdalmak ellen (x)
  Masszázsra buzdított a Durex
  Láncmasszázs-rekordot döntött a Durex

További hírek ebben a kategóriában

Magyar fejlesztésű szépségkávét ...
Masszázsmedencével a fájdalmak e...
Hatékony fegyverek a ráncok elle...
Érintésmentes csomagautomatát te...