Hírek
23424 hír az adatbázisban
Mit ajándékozzunk férfiaknak?
Marketinginfo.hu - 2019-09-20 15:50
DM

Egy férfinak személyre szabott ajándékot venni sosem egyszerű. Hiszen annyi mindent szerethet, hogy kiszámíthatatlan a dolog, hacsak nem ismerjük közelről az illetőt.

Lássuk, hogy nagyjából milyen élményeket érdemes a férfiaknak ajándékozni.

Élmény, mint legjobb ajándék?

Bármilyen hihetetlen, az emberek sokkal jobban szeretnek élményeket kapni, mint gondolnánk. Hiszen egyszeri és megismételhetetlen, nem kell neki helyet szorítani a szekrényben, és persze személyre szabottan az ajándékozottnak szól. Egy találó élményajándék esetében nem kell attól félni, hogy esetleg tovább ajándékozza, sőt, akkor sem kell elkeseredni, ha éppen nem talált telibe a dolog.

Mivel az ajándék tulajdonosa a Meglepkéknél bármikor kicserélheti a felhasználási időn belül az ajándékot egy másikra, ha éppen más tetszik neki. Persze ilyenkor figyelembe kell venni az árat, hiszen ha többe kerül, akkor valamennyit rá kell fizetni.

Földön, vízen, levegőben?

Sziklamászás? Quad-túra? Autóvezetés vagy éppen lövészet? Mind férfias elfoglaltság, ami erőkifejtést és kitartást igényel, nem is beszélve a koncentrációról. Ezek mindegyike elérhető a Meglepkéknél, sőt akár tánctanítást is vásárolhatunk a párunknak, mintegy célzásként a közös mozgásra.

A quad-túránál fontos a megfelelő időjárás, míg lövészethez elengedhetetlenek a jó látási viszonyok. Autóvezetés esetén többféle lehetőség adódik, hiszen nincs két ugyanolyan autó sem. Egy Ferrari 458 Italia lenne a megfelelő, esetleg egy BigFoot vagy egy Lamborghini Gallardo? Autópályán vagy terepen? Mindenre van lehetőség, bármire is vágyjon az ünnepelt.

A szélcsatornás lebegés ugyanúgy megtalálható a kínálatban, akárcsak a helikopter vezetés vagy a tandemugrás, esetleg a műrepülés. Mindegyik olyan szabadságot biztosít, hogy az hihetetlen élményt jelent mindenki számára. Sőt, azok, akik igazi adrenalinbombára vágynak, akár egy MIG-29-essel is repülhetnek az űr határán.

Ha pedig inkább a vizes programok vonzzák az ajándék leendő gazdáját, akkor válogathatunk 1 hetes horgászat, vitorlázás, motorcsónak vezetés, de akár JetLev közül is. Ezek mindegyike ideális a víz szerelmeseinek, sőt, ha adrenalinra vágynánk, akkor akár egy rafting is megoldható Szlovéniában.

A férfiak nagy része szereti az adrenalindús ötleteket, a kalandot, a sebességet. Ezek mindegyike remek ajándék lehet, sőt azoknak sem kell csüggedni, akik inkább a természetet részesítik előnyben. Husky kutyafogat és tereplovaglás egyaránt várja az ünnepelteket.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Innovatív ajándékötlet férfiak részére (x)
  Neked is fejtörést okoz a következő házassági évfordulóra szánt ajándék? (x)
  Hogyan hódítsunk meg egy pasit? (x)
  Mire vágyik a férfi? Azt nem tudjuk, de adunk néhány ajándékozási tippet! (x)
  Ajándék nőknek: rugaszkodj el a sablonoktól! (x)
  Mire figyeljünk ajándékozáskor?
  Az igazán különleges ajándék (x)
  Ajándéktárgyak Paris Saint-Germain fanatikusoknak
  A reklámajándékok így támogatják az online és offline marketing kampányokat
  Minek örülünk a születésnapunkon?
  Mikor ajándékoz a magyar?
  Vásárlási szokások Valentin-nap környékén
  Valentin-napi online vásárlási trendek az Extreme Digitalnál
  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

További hírek ebben a kategóriában

Duettezik a Baileys és az Euroví...
Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...