Hírek
22459 hír az adatbázisban
Mire jó az Élet Mentor Program?
Marketinginfo.hu - 2019-09-20 13:19
Egészségmarketing

Egy probléma állandóan felbukkan az életében? Változtatni szeretne, de nem tudja, hogy hogyan tegye?

Az Élet Mentor Program hatékony segítséget nyújthat abban, hogy kimozdulhasson az adott helyzetből, megfelelően kezelhesse a felmerülő problémákat.

Élet Mentor Program

Ennek a programnak a keretein belül a mentor, Kiss Henriett egyéni terápiaként keres megoldást a hozott problémákra és tanítja meg a megoldást a hozzá fordulónak. Ez heti rendszerességgel történik, attól függően, hogy éppen melyik csomagról van szó. Ebből kettő létezik, így választhatunk az 5, illetve a 10 alkalmas találkozók közül is. Ebből kifolyólag tartalmazhat 4 heti, illetve 9 heti alkalmat is.

Első lépésként minden esetben egy általános állapotfelméréssel indítanak a Program keretein belül. Ennek során feltérképezésre kerülnek azok a helyzetek, amik foglalkoztatják az illetőt; az életciklusok, amelyekből nem tud szabadulni, pedig jobb lenne. Sőt, ennek során kiderül, hogy rendelkezik-e olyan szülői mintákkal, amik hátráltatják az életének jelen szakaszában. Amikor ez mind megbeszélésre kerül, úgy a későbbi konzultációk során tudnak dolgozni a jelenlévő problémahalmazon.

Természetesen ez nem mehet anélkül, hogy valaki ne szánna időt és némi pénzt is a programra, ami rövid úton megtérül. Persze nem a szó szoros értelmében kapja vissza, hanem egy minőségi, új élet kapcsán, amit felépíthet magának. Ezzel pedig nagyon fontos, hogy tudjon élni, hiszen egy élete van mindenkinek, nem mindegy, hogy negatív minták irányítják, vagy pedig képes kézbe venni az irányítást.

A Program ütemezése mindig egyéni, minden attól függ, hogy az 5 vagy éppen a 10 hetes opciót választja. Mivel ezek konzultációk, így nincs lehetőség online teljesíteni a programot.

Ha az alábbi kérdésekre "igen" a válasza, érdemes az Élet Mentor Programot választani
 
  • Folyamatosan tönkremennek a kapcsolatai anélkül, hogy bármi ki tudott volna teljesedni belőle?


 
  • Állandóan hasonló problémákat vonz az életében, hasonló helyzetekkel találja szemben magát?


 
  • Változtatna az életén, de eddig nem sikerült, egyik módszer sem volt hatékony?


 
  • Szeretne kicsit több időt tölteni azzal, hogy a megfelelő önismeretre tegyen szert?


Ezekre az élethelyzetekre mind segítséget jelenthet Kiss Henriett Élet Mentor Programja, amiben segít feltárni az alapvető gondokat és persze a megoldáshoz is nyújt segítséget.

Természetesen a változást nem idézheti elő senkiben, ebben mindenkinek magának kell elindulnia, ő csak segéd kezet nyújthat az úton.


Ne feledje, az önmagába fektetett idő és pénz mindig megtérül!


(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Női mentor-, és gyakornoki program az ABB-től
  Újraindul a Bayer mentor program
  Családbarát munkahely a Telekom

További hírek ebben a kategóriában

Ezekre mindenképp figyelj a zöld...
Több mint 2 millió liter fertőtl...
Csaknem 100 ezer maszkot készíte...
Tudd meg, hogy mennyi az ideális...