Hírek
23448 hír az adatbázisban
Mindig a menyasszonyi ruhához válasszunk ékszert!
Marketinginfo.hu - 2019-09-20 10:40
Design

Mindenki szeretné a legjobb formáját hozni a nagy napon, és ehhez elengedhetetlen, hogy minden összhangban legyen a megjelenésünkkel kapcsolatban. Tippjeinkkel segítünk, hogy könnyen és okosan menjen a választás.

Míg a menyasszonyok jelentős része hajlamos csak a ruhájára és a frizurájára koncentrálni, így gyakran előfordul, hogy az ékszerek kiválasztására nincs elegendő idő és energia. Éppen ezért, ha már megvan a menyasszonyi ruha, akkor érdemes elkezdeni átgondolni az ékszer kérdését is. Nagyon fontos az egyensúly, ezért minden esetben gondoljuk át, hogy mennyire díszes a ruha és ahhoz mennyire csillogó ékszerre van szükségünk.

Egy csillogó és erősen díszített ruhához elegendő valami szolid nyaklánc, vagy éppen fülbevaló, míg egy egyszerű darabot igazán ki tud emelni a megfelelő nyakék.

Színek kavalkádja

Mivel az esküvői ruha a mai napig általában fehér, ezért ékszerek tekintetében is inkább a fehér arany, a platina az igazán mutatós hozzá. Persze a fehérnek is ismerjük a különböző árnyalatait, mintegy hőfokát. A hideg, teljesen fehér ruha leginkább azokhoz a menyasszonyokhoz illik, akiknek szőke hajuk és fehér bőrük van, esetleg a fekete és vörös hajú arák kísérletezhetnek vele.

A hófehér ruhák esetében fontos, hogy a fülbevaló, a nyaklánc, a hajdísz és a karkötő mind egy szett részét képezzék. Amennyiben ez nem teljesül, akkor nem lesz igazán harmonikus az összeállítás, sőt kicsit szedett-vedettnek fog hatni. Ha színes ékkővel díszítenénk, akkor érdemes a hideg színekre koncentrálni, mint amilyenek a smaragd, a topáz, a zöld színű zafír, a gyémánt, a peridot, a fehér topáz, esetleg a zöld turmalin.

A krém színű ruhákat a legjobb, ha a melegebb tónusú menyasszonyok választják, mint amilyen a barna haj, barna bőrrel. Ilyenkor ékkövek tekintetében is a meleg színekre érdemes koncentrálni, mint amilyen a rubin, sárga, narancssárga vagy éppen rózsaszín zafír vagy a rózsaszín turmalin, esetleg a citrin.

A menyasszonyi ruha fazonja és az ékszer

A menyasszonyi ruha szabása is könnyen kiemelhető azáltal, hogy milyen ékszereket viselünk. Ha a ruhának mély a kivágása, akkor vékony, légies, több szálból álló nyaklánc viselése ajánlott. Amennyiben a ruha kivágása egyenes, szögletes vonalakkal tarkított, mint amilyen a V-alakú kivágás, akkor a legjobb, ha lekerekített formájú ékszert választunk, hiszen azoktól kaphatjuk meg a megfelelő egyensúlyt. Szögletes vagy egyszerű dekoltázs esetén a legjobb, ha nagyobb ékszereket viselünk, amik kitöltik a szabadon maradt teret. Jó választásnak bizonyulhatnak még a drágakővel vagy éppen gyöngyből készült chokerek, amik diszkréten hangsúlyozzák a nyakat.

Ha érdekesnek találtad a cikket, akkor oszd meg barátaiddal is, hátha valaki pont esküvői ékszer vásárlás előtt áll.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Egyedi ékszer, nem mindennapi érzelmek (x)
  Kék fülbevaló, mint a harmónia közvetítője (x)
  Zero waste ékszerek - ilyen van? (x)
  Szimbólumok: mutasd meg, ki vagy! (x)
  Nőtt a Tiffany negyedéves profitja
  Különleges designer kávékapszulaékszer-kollekció
  Csökkent a Tiffany negyedéves profitja
  Ékszerkollekció az újrahasznosított aranyból
  Multibrand divatékszer üzlet nyílik Budapesten
  Ékszerekkel akciózik az OMV
  Női vállalkozóknak hirdet díjat a Cartier
  Indiában bővül a Swarovski

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...