Hírek
23469 hír az adatbázisban
A 'Társas-játékok' körül forog a jubileumi 20. Internet Hungary programja
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2019-08-28 09:48
Digitális

Az Internet Hungary konferencia és kiállítás ebben az évben a "Társas-játékok" jegyében zajlik majd: a hazai és külföldi előadók a játékot, mint eszközt vizsgálják majd.

A közel 280 programon arra kaphatunk választ, a játék, mint szórakoztatás, versengés, motiváció, stratégiai és taktikai eszköz hogyan épül be az üzletbe, a vezetésbe, a kereskedelembe és a kommunikációba.

Míg az első Internet Hungary még leginkább arról szólt, hogy meg tudnak-e vajon erősödni az online tartalmak, átvehetik-e a hatalmat a hagyományos médiától, addig az idei, immár 20. konferencián már olyan témák kerülnek terítékre, mint az "intelligens média", az adatvezérelt világ, vagy az 5G által új kapukat nyitó telekommunikáció. A konferenciasorozat indulásakor még két teremben, 40 előadást kínált a kb. 750 látogatónak, október 1-jén és 2-án már 6 teremben, közel 280 előadás és worskhop várja a 2400-2600 résztvevőt.

Az idei konferencián újítás, hogy csak 15-20 perces előadások, fórumbeszélgetések és workshopok szerepelnek majd a programban, hogy még inkább teret kaphassanak azok az interaktív programelemek és játékok, amelyek a központi témához, a "Társas-játékok" gondolatkörhöz illeszkednek. Változatlan marad azonban a tematikus struktúra, így a cégek már előzetesen eldönthetik, hogy melyik kollégájuk melyik szakterületre fókuszálva gyűjtse össze a számukra leghasznosabb információkat.

Ez alkalommal is kapcsolódnak pályázatok a konferenciához, amelyeknek eredményhirdetései beépülnek a programba. A szervezők idén is keresik a legjobb hatszavas történeteket, ezúttal két előzetesen rögzített kategóriában. De a játékokra építő közösségi média kampányok készítői is versenybe szállhatnak, és gazdára talál majd egy a legjobb ügyfélszolgálatnak járó díj is. A pályázatok részletes kiírása július 29-én felkerült a konferencia honlapjára, jelentkezni augusztus 12. és szeptember 16. között lehet majd.

A konferencia fő támogatója a Vodafone Hungary.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tündik Judit jótékonysági képkiállítása
  Gyerekjátékok a bezártságban (x)
  Játékos tanulás – a legjobb unaloműző játékok (x)
  Az Internet Hungary-n bemutatkoznak a felforgatók
  Internet Hungary: folyamatos átképzés a siker kulcsa
  Multik a közösségi médiában
  Hogyan lehetünk a technológiai forradalom nyertesei?
  8 döntős az Internet Hungary versenyén
  Internet Hungary: jön a digitalizáció legújabb hulláma
  Startup versenyt hirdetett az Internet Hungary
  Internet Hungary: percenként másfél millió netes tartalom

További hírek ebben a kategóriában

Prémium webtárhely a maximális g...
Te mit kezdesz azokkal, akik nem...
Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...