Hírek
22709 hír az adatbázisban
Új elnök a Közvetlen Értékesítők Szövetsége élén
Marketinginfo.hu - 2019-08-27 11:56
Karrier

Új elnököt és elnökséget választott a hazai direkt kereskedelmi iparág meghatározó szakmai szervezete, a Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA).

A 2021-ig tartó új elnöki ciklusban a DSA fokozott hangsúlyt fektet a piac megtisztulására, a szereplők etikus működésére, a fogyasztók védelmére és az iparág tisztességes szereplői iránti közbizalom erősítésére.

Az etikusan működő és a fogyasztók védelmét kiemelten kezelő közvetlen értékesítő cégeket összefogó szervezet 1993 áprilisában jött létre. A DSA tagcégek kiemelten fontosnak tartják a jogszabályoknak megfelelő és etikus működést, ideértve a fogyasztók védelmét, valamint értékesítőik magas szintű kiszolgálását, megfelelő tájékoztatását, képzését.

A 26 éve alapított szakmai szövetség a brüsszeli székhelyű SELDIA (European Direct Selling Association) és a washingtoni székhelyű WFDSA (World Federation of Direct Selling Associations) szervezetnek is tagja. A DSA új vezetése továbbra is hangsúlyt helyez a nemzetközi együttműködésekre, tapasztalatcserére is.

Endrédi László, a Közvetlen Értékesítők Szövetségének (DSA) megválasztott új elnöke hangsúlyozta: "A közvetlen értékesítés egy dinamikusan fejlődő ágazat nemcsak világszerte, de itthon is: jelenleg mintegy félmillióan kapcsolódnak hozzá vásárlóként, illetve termékforgalmazóként Magyarországon. A DSA, a hatóságokkal együttműködve őrködik a tagcégek etikus működése felett, ezzel megteremtve a fogyasztók számára a biztonságos vásárlás feltételeit."

A Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA) tagságát a hazai közvetlen értékesítési meghatározó vállalatai alkotják, akik vállalják a szervezet szigorú etikai normáit, a hazai és nemzetközi, írott és íratlan, szakmai és jogi szabályoknak való maradéktalan megfelelést. A DSA küldetése, hogy tagszervezeteit támogassa a stabil és etikus működésben, fogyasztóvédelmi tevékenységével pedig erősítse a közvetlen értékesítésbe, mint személyre szabott, biztonságos és kényelmes vásárlási formába vetett bizalmat. A szervezet célja a tisztességes közvetlen értékesítői szakma és a DSA tagvállalatok világos megkülönböztetése a szakma hitelét rontó, kalandor vállalkozásoktól.

A DSA-nak Magyarországon jelenleg 11 tagcége van: AMWAY Hungária Marketing Kft., Flavon Group Kereskedelmi Kft., Forever Living Products, LR Health & Beauty, HERBALIFE Hungary Kft., NeoLife International Kft., NU SKIN Enterprises Magyarország Kft., ORIFLAME Hungary Kft., SUNRIDER Hungary Kft., TIENS Hungary Kft. és a Zepter International Ungarn Kft.


Az elnökség új tisztségviselői 2021-ig:

A DSA elnöke:
 
  • Endrédi László, a NeoLife International Kft. cégvezetője


A DSA elnökségi tagjai:
 
  • Kiss-László Dalma, az Amway Hungária marketing és PR igazgatója,
  • Gaál László, a Flavon Group hálózatfejlesztési igazgatója,
  • és Dudás László, a Zepter Hungary ügyvezető igazgatója.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Önszabályoznak a közvetlen értékesítők
  Fogyasztóvédelmi előadások a termékbemutatókról

További hírek ebben a kategóriában

Vezetőváltás a hazai Siemensnél
Mi a különbség a távmunka és a h...
Vezérigazgatót vált a Budapest A...
Új kereskedelmi igazgató a Lease...