Hírek
22709 hír az adatbázisban
Az építő zselékről
Marketinginfo.hu - 2019-08-26 15:39
Kereskedelem

A profi műkörmös munkához nem csak tapasztalatra és szaktudásra van szükséged, bár ezek természetesen nélkülözhetetlenek. Mindezek mellett fontos, hogy milyen alapanyagokkal dolgozol.

A minőségi eszközökkel sokkal könnyebb a munkavégzés, valamint az eredmény is garantáltan sokkal szebb lesz. Így nem csak te magad, hanem a vendégeid is elégedettek lesznek a munkáddal.

Mit érdemes tudni az építő zselékről?

Ideális esetben az építő zselé nem túl sűrű, de nem is lágy. Ha nem elég sűrű, akkor sajnos könnyen elfolyhat, ami pedig elváláshoz és töréshez vezethet. Ha azonban túl sűrű, akkor is jelentkezhetnek problémák a felvitelnél, ugyanis könnyen keletkezhetnek légbuborékok. Ez esztétikailag is kifogásolható, de még ennél is rosszabb, hogy csökken általa a köröm erőssége.

A StudioFlash kiváló minőségű építő zseléi azonban garanciát jelentenek a minőségi munkára. Igényeid alapján válogathatsz az egyfázisú műkörmös építő zselék vagy akár az alapozó és fedő zselék közül, ha szívesebben dolgozol többféle anyaggal.

Amennyiben kezdő műkörmös vagy, és még szükséged van egy kis támogatásra, akkor nézd meg az önterülő zselé kínálatot a weboldalon.

A Studioflash igazán nagy hangsúlyt fektet az allergiamentes anyagok fejlesztésére is, így valóban minőségi alapanyagokat tudsz beszerezni, amelyekkel könnyebb, de főként magasabb minőségű munkát tudsz elvégezni.

Termékválaszték

A StudioFlash kínálata mindenki számára elengedő választási lehetőséget nyújt.

Nézz szét a webáruházban, ahol az építő zseléket a műkörmös zselék menüpontjára kattintva találod meg. Válogass kedvedre az elérhető felszerelések, alapanyagok között, hiszen a webáruházból beszerezhetsz mindent, amikre szükséged lehet. Holnapjukon már regisztráció nélkül is tudsz vásárolni, a termékeket pedig a DPD Hungária futárszolgálata szállítja az általad megadott címre. Akár már másnapra is!

A választott zseléket akár személyesen is átveheted a Budapest második kerületi Oktatóközpontjukban, amelyet a Mechwart téri 4-6-os villamosmegállóból tudsz megközelíteni, mégpedig 1-2 perc gyaloglással a Margit híd irányába.

Szerezd meg a kifogástalan minőségű alapanyagokat, és kápráztasd el vendégeidet a végeredménnyel. Készíts szép, minőségi és hosszantartó körmöket vendégeidnek.


(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elindult a kézkrémszezon
  Csirkeízű körömlakk a KFC-től

További hírek ebben a kategóriában

Kaukázusi kefirt hív vissza az A...
Szeretsz kényelmesen vásárolni? ...
Milka jégkrémeket von ki a forga...
Húskészítményeket hív vissza a f...