Hírek
23467 hír az adatbázisban
Provident kölcsönök szabad felhasználásra
Marketinginfo.hu - 2019-08-26 14:22
PR

Bárki számára ismert élethelyzet lehet az, amikor egy nagyobb kiadás miatt gyorsan pénzre van szükségünk. Ilyen lehet egy lakásfelújítás, az iskolakezdés, egy esküvő vagy épp a családi nyaralás.

Ilyen esetekben sokszor a szabad felhasználású kölcsönök jelentik a megoldást.

Természetesen nagyon fontos, hogy a szükséges összeg folyósítása rövid idő alatt megtörténjen, méghozzá bonyolult ügyintézési procedúra nélkül. Mindemellett annak is kiemelt jelentősége van, hogy a visszafizetendő összeg nagyságával pontosan tisztában legyünk, és a szerződésben ne legyenek kellemetlen apróbetűs meglepetések sem.

Rövid bejegyzésünkben a Provident szabad felhasználású kölcsönök előnyeit részletezzük.

A Provident szabad felhasználású kölcsönök által kínált előnyök

A Provident csaknem két évtizede aktív szereplője már a hazai személyi kölcsönök piacának, tehát meglehetősen komoly tapasztalat áll a rendelkezésére. Az általa biztosított alacsony összegű, rövid lejáratú, fedezethez nem kötött és szabad felhasználású hitelek hatékony megoldást kínálnak számos élethelyzetre.

Felismerve, hogy az ügyfelek sokszor csalódtak már a különböző pénzintézetek szolgáltatásaiban, a bizalomra igenis nagy hangsúlyt fektet a cég. Ezért rejtett és extra költségektől, illetve a kamat mértékének, vagy a THM értékének a változásától sem kell tartanunk.

A Provident személyi kölcsönök ennek megfelelően kiszámítható és megnyugtató megoldást kínálnak a nagyobb kiadással járó feladatokhoz.

Szabadon dönthetünk a felhasználásról

Ennél a kölcsön típusnál kizárólag a mi döntésünk, hogy a folyósított összeget mire fogjuk felhasználni. Így azokra a területekre tudjuk folyósítani a pénzt, ahol valóban szükség van rá.

Hogyha az otthonunkat szeretnénk némileg felújítani, akkor a munka költségeit könnyedén fedezni tudjuk. Amennyiben esküvőre készülünk, akkor meg tudjuk valósítani a megálmodott elképzeléseket.

Hogyha pedig épp az iskolakezdés miatt kell nagyobb pénzösszeget kiadnunk a tanszerekre és könyvekre, akkor az sem fog problémát jelenteni a számunkra.

Miként igényelhető a Provident szabad felhasználású kölcsön?

A kölcsönhöz való hozzáférés részleteiről a cég honlapján részletes tájékoztatást kaphatunk. Hogyha a hitelbírálat pozitív eredménnyel zárul, akkor banki átutalás útján juthatunk az igényelt összeghez. Ami a kölcsön törlesztését illeti, az szintén banki átutalással zajlik.

Ami a legfontosabb, hogy mind az igénylés menete, mind pedig a kölcsönnel kapcsolatos részletek végig követhetők és világosak. Rejtett költségektől és apróbetűs kiegészítéstől nem kell tartani, csakis annyit kell majd törlesztenünk, amennyi a megállapodásban szerepelni fog.


(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kerítésépítés és teraszburkolás garanciálisan (x)
  A vásárlók 85 százaléka él az akciókkal
  Pár jó tanács az esküvőd előtt, amit érdemes megfogadnod! (x)
  Gyorskölcsönt keresel? Megtaláltad! (x)
  Továbbra is fókuszban a felújítás
  A Provident idei jótékonysági akciója
  Ötödszörre „szupermárka” a Provident
  Elismerték a Providentet
  Harmadszor díjazott a Provident
  Provident Társadalmi Hasznosság Díj harmadszor
  Elismerés a Providentnek
  2000 önkéntes munkaóra a Providenttől
  A Hajtás Pajtásé a Provident Társadalmi Hasznosság Díja

További hírek ebben a kategóriában

Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...
A dongó motorok karbantartása (x...