Hírek
22292 hír az adatbázisban
Állandó fényforrás LED tablóval
Marketinginfo.hu - 2019-08-26 13:13
PR

Az elmúlt években a világítástechnika komoly fejlődésen ment keresztül. Az úgynevezett HMI és halogén izzók mellett a LED technika hódította meg a fényforrások világát.

A LED igen alacsony fogyasztás mellett nyújt megfelelő fényteljesítményt. A fényereje azonban sokáig nem volt elég, és kemény fénye miatt nem mindig jelentette a megfelelő fényforrást. Az ideális fogyasztás, fényerő és a barátságos fényhatás együttes elérése kihívást jelentett a gyártóknak. Szerencsére már találunk olyan LED panelt, amelyben ezek a tulajdonságok sikeresen ötvöződnek.

Egy erős LED panel

A LED fénytechnika nem véletlenül népszerű a profi fotósok világában is. Számos gyártó ismerte fel, hogy fokozott igény mutatkozik a hosszú élettartamú, egyenletes fényt adó, praktikus fényforrások megalkotására. Az állandó fényű lámpák fotózásra és videózásra is egyaránt alkalmasak, és a Jinbei egy olyan LED tablót dobott a piacra, ami hiánypótló a maga nemében.

A Jinbei EFP-400 egy komoly fényerővel bíró, igen súlyos, DMX vezérlésű panel. Teljesítménye alkalmas arra, hogy használatával akár ablakon beáramló fényt is imitáljunk. Az átlagos tablóknál a felülete is nagyobb, így lágyabb fényt is eredményez.

Kialakítása és fénye

A 11 kilós súly nem véletlen. A masszív kialakítású lámpa kiváló minőségű műanyag és alumínium felhasználásával készült. Ennek megfelelően stabil állványt is igényel a LED tabló, rögzítése általános spigottal történik, de filmes csatlakozású állványra is biztonságosan felrakhatjuk. Maga a tabló így az állványon billenthetővé válik.
A hátoldalon található LCD kijelző jól látható, az értékek szépen világítanak. Itt az adott fényerősség, színhőmérséklet, Wi-Fi és a távvezérlés információit is könnyedén leolvashatjuk. A LED tabló hálózatról működik, de ha beruházunk rá, dupla akkumulátorral is tudjuk használni. A Jinbei LED tablójának egyik fő vonzereje, hogy maga a világító felület egynemű. A többi LED panelre jellemző pontszerű fényt sikerült elkerülni és ezzel kiküszöbölni az esetleges árnyékolódást.

Összegzés

A Jinbei EFP-400 Bicolor LED panel 400W tökéletes választás azoknak a fotósoknak és filmeseknek, akik egy nagy teljesítményű LED tablót keresnek. Teljesítőképessége 4000W halogén teljesítményének felel meg, ami 10 és 100% között, tizedenként, de egész lépésekben is fokozható. Ugyanilyen léptékben lehet megváltoztatni színhőmérsékletét is 2700 és 6000K között, így széles tartományban állítható.
Könnyen kezelhető, a nagyméretű kijelző is egyszerűsíti használatát. Végződése általános spigot, filmezéshez használt állványokra is egyszerűen rögzíthető. Filmeseknek külön fontos lehet, hogy az állandó fényű lámpát halk ventilátor hűti. Most a tablóhoz egy négyszárnyú fényterelő is tartozik. A Jinbei LED tabló professzionális világítástechnikai eszköz, filmesek és fotósok körében egyaránt hamar népszerűvé fog válni.


(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A DMX címezhető LED szalagok bemutatása (x)
  A villanykapcsolók evolúciója
  Fényforrás begyűjtését tervezi idén a Electro-Coord
  Fenntartható fényforrás afrikai otthonoknak

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan fejlődött az autók fűtési...
A DMX címezhető LED szalagok bem...
A Puskás Aréna nyerte az Év stad...
Faépületek, fa alapanyagok körny...