Hírek
22555 hír az adatbázisban
Praktikus szakács kellékek
Marketinginfo.hu - 2019-08-26 09:16
PR

A szakács és séf szakmában dolgozók munkája már nem is egy szakmának, inkább művészetnek mondható.

Az éttermek jelentős hangsúlyt fektetnek a folyamatosan megújuló ízek megjelenésére. De nemcsak az ízek szempontjából fontos ez, hanem a külsőségek miatt is, hiszen rengeteg nem minden napi alkotással találkozhatunk manapság.

Mostanában nagyon divatosak lettek a nyitott terű, azaz látvány éttermek. Ez azt jelenti, hogy munka közben nézhetjük a szakácsokat, figyelemmel kísérhetjük az ételek elkészülését. A szakács és séf szakma rengeteg odafigyelést, kreativitást, kitartást igényel, de ahhoz, hogy mindez kivitelezhető legyen, minden esetben megfelelő és kiváló minőségű szakács kellékeket kell használni. Egy étteremnek vagy akár egy profi háziasszonynak is a leghatékonyabb eszközök szükségesek ahhoz, hogy elkészíthessék alkotásaikat vagy ételkülönlegességeiket. A megfelelő szakács kellékek kiválasztásában segítségetekre lehet a chefs.hu webáruház, ahol rengeteg kiváló minőségű eszközt találhatsz.

Lássuk, milyen kellékek találhatók meg a cég kínálatában


Válogathatunk a konyharuhák között, amelyek színesek, kisebb, nagyobb méretben érhetőek el, az univerzális hámozó, tálaló csipesz, hőálló kesztyű, spakli, felvágottas villa, fordítólapát a grillezéshez, narancs tisztító, citrom díszítő, vajformázó, reszelők, valamint számos más kiegészítő termék szerepel a kínálatban.

Díjnyertes eszköz az áruk között

Szeretném megmutatni nektek a webáruház kínálatában található terméket, ez pedig a Microplane Elite 5 funkciós reszelő. Ez a reszelő igazi csúcsminőségű darab, ugyanis 2009-ben elnyerte a Hausewares Design Awards termék díját a konyhai kézi eszközök kategóriájában. Rozsdamentes acél éllel ellátott, amelyek között az ultra durva és a rácsszerkezetű finom és közepes szalagpengék biztosítják a tökéletes reszelést. A tisztántartása pedig igazán gyerekjáték, hiszen egy mozdulattal kicsúsztathatjuk a reszelő oldalát, így eltávolíthatjuk az ételmaradékokat. Mosogatógépben is használható.

Természetesen a webáruházban kapható összes termék, eszköz kifogástalan minőséggel, tartóssággal rendelkezik, ezért minden ezen a területen dolgozó vásárló elégedett lehet, ha ezekből a termékekből kíván választani.

Nos, kedves szakács területen dolgozó hölgyek és urak! Remélem, sikerül a megfelelő szakács kelléket kiválasztani, és minden területen a legnagyobb hasznát tudjátok venni. Ne feledjétek, hogy minden eszköz meghatározza az elkészített étel minőségét, ezért érdemes olyan termékeket használni, amelyekkel a siker garantált.


(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Megjelent a LIDL negyedik szakácskönyve
  Rajtol a S.Pellegrino Young Chef nemzetközi verseny
  Hazai siker a Bocuse d’Or-on
  Szakácsverseny a McDonald's-ban
  Jamie Oliver termékek a Spar-ban
  Mesterszakácsokkal készül a foci EB-re a Lufthansa
  Főzőshow-val nyitott a Tesco tesztkonyhája Budaörsön

További hírek ebben a kategóriában

Robotfűnyíró a tökéletesen nyírt...
Zero waste ékszerek - ilyen van?...
Az eljegyzési gyűrű kiválasztása...
Új redőnyt szeretnél? Segítünk m...