Hírek
22943 hír az adatbázisban
Júliusban tovább emelkedtek a BMW Group értékesítési mutatói
Marketinginfo.hu - 2019-08-13 09:12
Kereskedelem

2019 hetedik hónapjában világszerte összesen 183 487 darab BMW, MINI és Rolls-Royce modell talált gazdára, amely 1,3 százalékos növekedést jelent.

A BMW márka eközben 1,6 százalékkal, a BMW X modellcsalád pedig 27,2 százalékkal szárnyalta túl saját, egy évvel korábbi teljesítményét.

A BMW Group stabilan emelkedő értékesítési mutatók mentén zárta 2019 hetedik hónapját, a világszerte eladott 183 487 darab új BMW, MINI és Rolls-Royce modell 1,3 százalékkal haladja meg a tavaly júliusi értéket. A müncheni központú vállalatcsoport egész éves eladási mutatója ezzel 1 436 382 darabra ugrott, amely a számos piacon jelentkező gazdasági nehézségek ellenére is 0,9 százalékos abszolút fejlődést jelent.

"Vadonatúj modelljeink még a rendkívül kiélezett piaci verseny ellenére, a gazdasági nehézségekkel küzdő régiókban is pozitívan hatnak eladásainkra, amelyekkel nem csupán havi, de éves szinten is új magasságokba érkeztünk. A BMW márka idén huszonegy új vagy továbbfejlesztett modellt vezet be a piacon, a már elérhető újdonságok pedig kiváltképp népszerűek ügyfeleink körében" - mondta Pieter Nota, aki a BMW AG igazgatótanácsának tagjaként egy személyben felel a BMW, a MINI és a Rolls-Royce márkák értékesítési hálózatáért, globális marketingjéért és ügyfélszolgálati részlegeiért. "A BMW X modellcsalád értékesítési mutatója több mint 27 százalékkal haladja meg a tavaly júliusi mutatót, a rendkívül sikeres modellpaletta teljes megújításának és kibővítésének utolsó lépése pedig az esztendő második felében érkező, új BMW X6 piaci bevezetése lesz. Az iránymutató BMW i3 tisztán elektromos prémium kompakt eközben népszerűbb, mint valaha, ismét kétszámjegyű értékesítési növekedést érve el júliusban" - tette hozzá Pieter Nota.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A BMW Group Magyarország új éves értékesítési rekordot ért el
  A BMW 2022-ben is megőrizte vezető pozícióját
  A BMW szponzorként és szakmai támogatóként lép be az e-sport világába
  Jelentett a BMW Group
  Elhalasztják a Concorso d’Eleganza Villa d’Este májusi hétvégéjét
  Értékesítési rekordot könyvelhetett el a BMW Group
  Rekordszintű első félévet zárt idén a BMW Group
  A BMW Group megnyitotta új gyárát Mexikóban
  A BMW Group átszervezi dizájnrészlegeit
  A BMW Group több mint 171 000 darab új autót adott el
  A BMW Group továbbra is a világ vezető prémiumautó-gyártója
  Ismét rekordévet zárt a BMW
  Elektromos autó értékesítés a BMW-nél
  Még egy gyárat építene az Egyesült Államokban a BMW

További hírek ebben a kategóriában

Kamillateát hívott vissza a Penn...
Kétszer annyian vásárolnak áruhi...
Növelte eladásait novemberben a ...
A Mol csaknem 500 benzinkutat üz...