Hírek
22588 hír az adatbázisban
Új vezető a UPS Magyarország élén
Marketinginfo.hu - 2019-08-14 09:28
Karrier

A UPS Yannick Mooijman személyében új országigazgatót nevez ki magyarországi, görögországi, romániai és szlovéniai operációi irányítására.

A szakember a UPS helyi működéséért, üzletfejlesztéséért és stratégiájáért felel majd. Mooijman Jim Kearneyt váltja a pozícióban, akit a UPS Növekvő Piacok pénzügyért felelős alelnökévé léptettek elő.

"Yannick széleskörű szaktudása révén hozzájárulhat ahhoz, hogy a UPS magyar ügyfelei is növelhessék országhatárokon túlnyúló vagy akár interkontinentális üzleti kapcsolataikat, mely gyorsabban növekszik a helyi piacok teljesítményénél - nyilatkozta Lou Rivieccio, a UPS Europe elnöke. - Magyarország növekvő, exportorientált gazdaság, mely a kiválóság iránti törekvéséről híres Európa és a világ többi részén. Yannick jól érti az ügyfeleink ellátási láncát, ehhez kapcsolódó igényeit, és csapata élén segíteni fog számukra megtalálni a legjobb módját exporttevékenységük növelésének."

"A UPS komoly potenciált lát a magyar piacban, és folyamatosan ruház be a helyi szolgáltatási portfóliójába, hálózatába és infrastruktúrájába. A térség UPS ügyfelei jelenleg a leggazdaságosabb szárazföldi szolgáltatást választva is egy nappal gyorsabb szállítási szolgáltatást élvezhetnek Európa 25 országába. Ez a fejlesztés része annak az európai szintű 2 milliárd dolláros beruházásnak, melynek célja, hogy az ügyfeleink méretüktől függetlenül a lehető legmegbízhatóbb szolgáltatást kapják a világ bármely országába is küldik a csomagjaikat"- mondta el Yannick Mooijman új megbízatása kapcsán.

A UPS 1989-ben kezdte meg szolgáltatásai nyújtását Magyarországon, akkor még egy szerződéses partneren keresztül. Saját magyarországi operációit 1997-ben alapította. A vállalat ma összesen öt létesítményből álló országos hálózata révén szolgálja ki magyar ügyfeleit. A UPS Magyarország új hazai székházát és logisztikai központját 2017-ben nyitotta meg Vecsésen.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Különleges, fenntartható működésű repülőket vásárol a UPS
  A vakcinaszállító drónhálózata a UPS támogatásával
  A UPS drónokkal szállít orvosi mintákat az USA-ban
  Elismertek a UPS-t
  Fenntartható csomagolási rendszer a UPS- és a Loop-tól
  Nőtt a UPS bevétele
  A KKV-k érdekében fejleszt A UPS
  Nőtt a UPS bevétele
  2017-ben felgyorsult a UPS növekedése

További hírek ebben a kategóriában

Mi a különbség a távmunka és a h...
Vezérigazgatót vált a Budapest A...
Új kereskedelmi igazgató a Lease...
Új ügyvezető igazgató a Hankook ...