Hírek
23469 hír az adatbázisban
Igazi \'zöld\' kemping a Szigeten
Marketinginfo.hu - 2019-08-09 10:53
Outdoor/indoor

Zöld megoldásokkal várja az E.ON a szigetlakókat az ECO Kempingben.

Azok a szigetlátogatók, akik szeretnék minél környezettudatosabban eltölteni idejüket a Szigeten - ahol idén is különös figyelmet fordítanak a környezetvédelemre -, az E.ON támogatásával zöld kempingben foglalhattak szállást. A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal felszerelt szállás igazi zöld élményt biztosít a sátrazóknak.

Az ECO Kempingben a lakók megtapasztalhatják, hogy megújuló energiával és a környezetet nem terhelő alternatív megoldások használatával ugyanolyan kényelmes és teljes lehet az élet. A kemping áramellátását napelemek biztosítják, az ivóvíz tisztított, a mellékhelyiségek víztakarékosak, és a folyamatos szelektív hulladékgyűjtés is biztosított a szállás területén.

A berendezés is rendhagyó az ECO Kempingben, az újrahasznosított bútorok mellett természetes anyagokkal dolgoztak a zöld szállás megálmodói. A közösségi terekre is gondoltak a tervezők, a látogatók kertészkedhetnek a "Csináld magad" kertben, vagy kipróbálhatják a "slow life" pihentető élményét az erre kialakított kempingrészen.

Szintén napelemek segítik a telefontöltést az energiacég standján, az E.ON Oázisban, ahol a fesztiválozók zöld környezetben pihenhetnek és wifit is használhatnak.

A Go.ON nevű, AR technológiával működő ingyenes alkalmazással pedig környezetvédő fesztiválozási tippeket kereshetnek hasznos és energiatudatos ajándékokért a Sziget területén. A cél, hogy minél többen csatlakozzanak az élményteli, de fenntartható fesztiválozáshoz és tudatosan figyeljenek környezetükre.

"A jövő generációját szeretnénk az ECO Kemping kezdeményezéssel és az E.ON Oázis helyszínünkkel is megerősíteni abban, hogy tegyenek a fenntartható jövőért, használják ki az alternatív energia adta lehetőségeket. A kemping lehetőséget ad arra, hogy a felhőtlen pihenés és szórakozás közben megtapasztalják, környezettudatosan is ugyanolyan, vagy akár jobb élményekkel gazdagodhatnak a Szigeten" - mondta Károlyi Zsuzsanna, az E.ON Hungária Zrt. marketing és kommunikációs vezetője.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jelentős feladatokat rónak a gazdasági szereplőkre a következő évek uniós zöld rendelkezései
  Karácsonyi meglepetés a Városligetben
  Első digitális, zöld iránytűje az E.ON támogatásával
  Nemzetközi díj a Sziget fesztivál fenntarthatósági törekvéseinek
  Zöld oázis a Balaton Sound-on
  ALDI és az E.ON együttműködése
  Az ELTE és az E.ON a szabadtéri laboratóriumban
  4 343 fészektartóval várja az E.ON a gólyákat
  Új E.ON e-töltőállomások Székesfehérváron
  Együttműködik az Audi Hungaria és az E.ON
  1300 fiatal kezdi el pályafutását az E.ON-nál
  Együtt világít az E.ON és a Tungsram

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej