Hírek
23469 hír az adatbázisban
Mennyibe kerül a SeaFleet használata?
Marketinginfo.hu - 2019-07-26 17:54
Digitális

A SeaFleet szoftverének árazása kapcsán természetesen a tulajdonosok figyelembe vették, hogy az egyes felhasználók szükségletei között eltérések lehetnek.

Elvégre cégenként különbözhet a menedzselni kívánt járművek száma, illetve az intézni kívánt ügyek mélysége is.

A cél pedig továbbra is az, hogy a rendszer használói megtapasztalják, hogy a flottakezelés igenis lehet hatékony, könnyen végezhető folyamat, méghozzá bonyolult Excel táblák nélkül. Ez pedig csakis úgy teljesíthető, hogy minden egyes ügyfél tetszés szerint ki tudja választani a számára szükséges funkciókat.

A szoftver moduláris rendszerben működik. Ebben a rövid bejegyzésben segítünk eligazodni az árazás kapcsán, hogy átláthatóbb legyen, mennyibe is kerül a SeaFleet használata.

Pontosan mire szeretnénk használni a rendszert?

A SeaFleet kalkulációs felületén igény szerint ki tudjuk választani a program használatának módját. El tudjuk tehát dönteni, hogy a vállalkozásunk céges autóinak nyilvántartása vagy a tevékenységi körhöz tartozó leasing és bérbeadás kapcsán szeretnénk-e alkalmazni a platformot.

Továbbá arra is van lehetőségünk, hogy a rendszerben adminisztrálni kívánt gépjárművek számát beállítsuk. A skála meglehetősen széles, a néhány autót számláló kategóriáktól kezdve egészen a kétszáznál is több járművet számláló autó parkig tudjuk módosítani a beállítást.

Melyik funkciókra lesz szükségünk?

Természetesen a felhasználás módja, illetve a volumen mellett a számunkra szükséges funkciók közül is tudunk választani.

Az alapadatok és tartozékok, az ügyintézési folyamat és a szerviz automatikusan részei a csomagnak. Hozzájuk tudjuk még kapcsolni szükség esetén a költségek és szabálysértések ügyintézését, vagy például a magánhasználatot.

Szintén elérhető a kulcsos autó vagy a riportkészítés funkció, valamint a leasing és tartós bérlet, illetve a vevői számlázás köre.

Mit kell tennünk az árajánlat kéréshez?

Amennyiben sikerült gondosan kiválasztanunk a kalkulációs felületen a számunkra feltétlenül szükséges funkciókat, a rendszer automatikusan ki is számítja nekünk a szolgáltatás díját.

Az "Érdekel az ajánlat" gombra való kattintás után egy kapcsolati űrlapot kell majd kitöltenünk. A cégünk elnevezését, a saját nevünket és elérhetőségünket, valamint szükség esetén a megjegyzéseket is ezen a ponton tudjuk megadni.

Az "Érdeklődés elküldése" gombot megnyomva már nincs is semmi teendőnk. A SeaFleet munkatársa ugyanis egy számunkra alkalmas időpontban fog minket keresni, hogy válaszoljon a felmerülő kérdésekre, illetve segítséget nyújtson a megrendelés folyamatában.

Természetesen nem kell látatlanban elkötelezni magunkat. Igény esetén tesztelni is tudjuk a programot, hogy konkrét rálátásunk legyen a használat előnyeire.


(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Irodai szoftverekkel a hatékony irodáért (x)

További hírek ebben a kategóriában

Prémium webtárhely a maximális g...
Te mit kezdesz azokkal, akik nem...
Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...