Hírek
22459 hír az adatbázisban
Rekordszintű első félévet zárt idén a BMW Group
Marketinginfo.hu - 2019-07-24 10:58
Kereskedelem

A BMW világszerte több mint 1,25 millió darab új autót adott el az év első hat hónapjában, amellyel nem csupán értékesítési teljesítménye, de piacrészesedési növekedése is az iparág átlaga fölött zárt.

Júniusban tovább folytatódott a BMW Group értékesítési mutatóinak emelkedő tendenciája: a vállalatcsoport világszerte 0,7 százalékkal több új autót adott át ügyfeleinek, mint egy esztendővel korábban. Szám szerint ez 240 674 darab BMW, MINI és Rolls-Royce modellt jelent, amellyel a BMW Group abszolút éves mutatója 1 252 837 darabon zárta az első félévet, 0,8 százalékkal szárnyalva túl a 2018 első hat hónapjában elért értékesítési teljesítményt. A kimagasló rekord egyúttal azt is jelenti, hogy fennállása során a vállalatcsoport most először lépte át az első félévben - a gazdasági környezetet a világ számos piacán övező bizonytalanság ellenére - az 1,25 milliós eladási darabszámot.

"Modellpalettánk bővítése egyértelműen pozitív hatást gyakorol értékesítési eredményeinkre, újdonságaink egytől egyig kimagasló népszerűségnek örvendenek ügyfeleink körében. A január és június közötti időszakban értékesítési eredményeink a piaci átlag fölött teljesítettek, amelynek köszönhetően még nagyobb piaci részesedést élvezhetünk" - mondta Pieter Nota, aki a BMW AG igazgatótanácsának tagjaként egy személyben felel a BMW, a MINI és a Rolls-Royce márkák értékesítési hálózatáért, globális marketingjéért és ügyfélszolgálati részlegeiért. "Globális értékesítési mutatónk most először lépte át az első féléves zárás előtt az 1,25 milliós darabszámot, miközben a BMW X modellcsalád vadonatúj tagjai népszerűbbek, mint valaha: a prémium terepjárókból 23,1 százalékkal többet adtunk el, mint a tavalyi esztendő első félévében. És ahogy azt a júniusban megtartott, hat innovatív világpremiert hozó #NEXTGen rendezvényen is bejelentettük, a jövőben újabb és újabb BMW X modellek érkeznek" - tette hozzá.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jelentett a BMW Group
  Elhalasztják a Concorso d’Eleganza Villa d’Este májusi hétvégéjét
  Értékesítési rekordot könyvelhetett el a BMW Group
  Júliusban tovább emelkedtek a BMW Group értékesítési mutatói
  A BMW Group duális szakképzést indít Debrecenben
  Új elnök a BMW AG igazgatótanácsa élén
  A BMW Group és a Daimler AG együttműködik
  A BMW Group megnyitotta új gyárát Mexikóban
  A BMW Group átszervezi dizájnrészlegeit
  A BMW Group több mint 171 000 darab új autót adott el
  A BMW Group továbbra is a világ vezető prémiumautó-gyártója
  Ismét rekordévet zárt a BMW
  Elektromos autó értékesítés a BMW-nél
  A BMW Group, a Northvolt és a Umicore összefog

További hírek ebben a kategóriában

Milyen a jó babaruha? (x)
Zabpehelyliszteket hívnak vissza
Az eMAG megnyitotta első magyaro...
Zuhant a svájci óraexport