Hírek
22709 hír az adatbázisban
Új ügyvezető igazgató a BMW Group Magyarország élén
Marketinginfo.hu - 2019-07-24 09:06
Karrier

Maciej Galant 2019. augusztus 1-jei hatállyal tölti be új tisztségét a BMW Group Magyarországnál. Elődje, Massimiliano Di Silvestre Olaszországban folytatja karrierjét.

2019. augusztus 1-jétől Maciej Galant tölti be a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatói tisztségét. Az autóipari szakember az elmúlt három esztendőben a BMW Group Szlovénia ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett. Maciej Galant 2006-ban csatlakozott a BMW Grouphoz, ahol tíz éven át a BMW Group Lengyelország értékesítési igazgatójaként alapozta meg vállalaton belüli karrierjét. Szakmai pályafutása 1994-ben kezdődött: Lengyelországban a Shell, a BP és a CitiBank Group égiszei alatt számos különböző értékesítési pozíciót töltött be. Diplomáját a lengyelországi Szczecin városában található Tengerészeti Egyetem (Maritime University of Szczecin) haditengerész-mérnöki szakán szerezte. Maciej Galant új tisztségében Massimiliano Di Silvestre-t váltja, aki két év és három hónap után, 2019. augusztus 1-jétől Milánóban, a BMW Group Olaszország elnökeként dolgozik tovább.

"Maciej Galant kinevezése a BMW Group Magyarország élére ismét a BMW Group közép- és délkelet-európai vezetőségében dolgozó szakemberek folyamatos fejlődését igazolja, egyúttal Maciej Galant Szlovéniában végzett munkájának elismerése. Ezzel egy időben szeretném megköszönni Massimiliano-nak és a teljes magyar márkakereskedői hálózatnak mindazt a mélyreható, kemény munkát, amelynek köszönhetően az elmúlt több mint két évben a BMW-vel, a MINI-vel, a BMW Motorraddal, valamint a vevőszolgálati területen is új értékesítési rekordot állítottak fel" - nyilatkozta a kinevezés alkalmából Neil Fiorentinos, a BMW Group közép- és délkelet-európai divíziójának elnöke.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új elnök a BMW AG igazgatótanácsa élén
  Távozik posztjáról a BMW elnök-vezérigazgatója
  Új MINI márkavezető a BMW Group Magyarországnál
  Új elnök a BMW Group közép- és délkelet-európai régió élén
  Vevőszolgálati vezető a BMW Group-nál
  Dr. Schiffer Miklós márkanagykövet BMW 6-os Gran Turismo-t vezet
  Osvárt Andrea, a BMW Magyarország márkanagykövete
  Dr. Almási Kitti a BMW Magyarország márkanagykövete
  Új vezető a BMW Motorrad élén

További hírek ebben a kategóriában

Vezetőváltás a hazai Siemensnél
Mi a különbség a távmunka és a h...
Vezérigazgatót vált a Budapest A...
Új kereskedelmi igazgató a Lease...