Hírek
22709 hír az adatbázisban
10. alkalommal nyert Business Superbrands díjat a Schenker Kft.
Marketinginfo.hu - 2019-07-18 12:38
Márkák

A Superbrands programot 1995-ben Nagy-Britanniában hozta létre a Brand Council független szervezet, jelenleg a világ több mint 80 országában működik sikeresen.

Magyarországon 2004 óta van jelen ez a nemzetközi program. 2019-ben immár tizenötödik alkalommal a legkiválóbb fogyasztói márkák (Superbrands), tizenkettedik alkalommal a legkiválóbb üzleti márkák (Business Superbrands) részesülnek díjazásban.

A Schenker Kft 2008 óta szinte minden évben elnyerte ezt a nívós kitüntetést, idén tehát már tízszeres díjazottként szerepel az üzleti márkák körében!

A kiválasztási rendszerben először szakmai és pénzügyi előszűrésen esnek át a márkák, majd a végső értékelést a független szakértőkből álló bizottság hozza meg. Az előszűrés során a kutatók figyelembe veszik az adott márka magyarországi kommunikációs és márkaépítési gyakorlatát, aktivitását, megjelenését, megítélésével kapcsolatos híreket, ezenkívül a vállalat pénzügyi eredményeit. Ezt követően a kategóriákba sorolt márkákról a zsűri szavaz. A döntéshozók figyelembe veszik az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját, márkastratégiáját, márkaépítési gyakorlatát.

Ezt a díjat tehát leginkább a brand maga vívja ki a piacon, a zsűri csak segít szűkíteni a kört és az arra valóban méltó cégeknek biztosítja ezt a kitüntetést.

Az elismerő oklevelet Barényi Sándor, a Schenker Kft ügyvezető igazgatója vette át.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Schenker az Élelmiszerbankkal együttműködve

További hírek ebben a kategóriában

Melyik motorolajat válasszuk? (x...
Első újrahasznosított Barbie
Mangalicakolbász és -szalámi - k...
Menő szabásvonal és egyediség a ...