Hírek
21991 hír az adatbázisban
Személyi változások az UniCredit Banknál
Marketinginfo.hu - 2019-07-16 09:42
Karrier

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. ezúton jelenti be a Vállalati, befektetési banki és privátbanki divíziójának, valamint az UniCredit Leasing Hungary Zrt. élén történt személyi változásokat.

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. Vállalati, befektetési banki és privátbanki divízióját Soós Gábor, az UniCredit Leasing Hungary Zrt. korábbi vezetője irányítja 2019 április végétől.

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának elvégzését követően szakmai pályafutását az OTP Banknál kezdte 2002-ben.

2003-ban csatlakozott a HVB Bank Hungaryhez (ma UniCredit Bank) kis- és középvállalati termékmenedzserként. Később a középvállalati szegmens menedzsere lett Budapesten, ahol részt vett a bank kkv-termékkínálatának megújításában, valamint az új kkv-stratégia kidolgozásában és megvalósításában. 2006-2011 között az UniCredit Factoring Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatói pozícióját töltötte be, melyben az UniCredit-csoport nemzetközi működési elveinek megfelelően szervezte át a vállalatot. 2011-ben az UniCredit Bank Hungary vállalati hiteleinek átstrukturálásáért és a behajtásért felelős szakterület vezetője lett a Kockázatkezelési divízióban. 2016-tól 2019 áprilisáig pedig az UniCredit Leasing Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatói feladatait látta el.

Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatói pozícióját - a Magyar Nemzeti Bank előzetes engedélyének hatályával - Vasadi Róbert veszi át.

Vasadi Róbert 2003-ban a Szolnoki Főiskola Külkereskedelmi szakán, majd 2007-ben a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodási szakán szerzett közgazdászdiplomát.

Pályafutását 2003-ban kezdte a HVB Bank Hungarynél (ma UniCredit Bank) gyakornokként. 2004-ben csatlakozott a bank középvállalati értékesítési területéhez, ahol először üzletkötőként, majd 2007-től vezetőként szerzett tapasztalatokat. 2011-től a Nagyvállalati üzletág csapatának igazgatója, 2016-tól kezdődően pedig a teljes Nagyvállalati üzletág helyettes vezetőjeként támogatta a szakterület sikeres működését.

Forrás: UniCredit Bank Hungary Zrt.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Általános vezérigazgató-helyettes az UniCredit Bank Hungary élén
  Új elnök-vezérigazgató az UniCredit Bank élén
  Új vezető közgazdász az UniCreditnél
  Új marketingvezető érkezett az UniCredit Bankhoz

További hírek ebben a kategóriában

Új elnök a BMW AG igazgatótanács...
Új ügyvezető igazgató a BMW Grou...
Új vezető a MINI élén
Új ügyvezető igazgató a Budget M...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...