Hírek
22434 hír az adatbázisban
Fotókidolgozás gyorsan és igényesen! (x)
Marketinginfo.hu - 2019-06-27 11:44
PR

Összegyűjtöttél egy csomó képet az eddig eltelt időszakról? Esetleg nem tudtál képeket előhívatni a gyermeked születése óta?

Nézegetnéd az emlékeidet, de 50 forintos darabáron sokallod a 2-300 fényképet? Mi találtunk egy remek megoldást.

Mivel ugyanezekkel a problémákkal szembesültünk, amikor elterveztük, hogy képeket hivatunk elő, megpróbáltuk megtalálni az ideális megoldást. Egy véletlen hozta szembe velünk a Sooters.hu-t, ahol a fotókidolgozás 19 forintba kerül képenként 200 darab megrendelése felett. Azonnal le is csaptunk erre a lehetőségre, hiszen 300 kép az háromszáz kép. Így meglehetősen bravúrosan sikerült megoldanunk a fotókidolgozást.

Hogy mit kapunk cserébe?
 
  • akár normál, akár Prémium fotópapírra is kérhetjük a fotókidolgozást
  • a feltöltés után képenként kiválaszthatjuk a paramétereket, vagyis, hogy mekkora méretben, milyen papírra, vagy éppen ha szükséges, milyen javításokkal (vörös szem) kérjük a fotókidolgozást
  • ha nincs kedvünk egyesével szemezgetni, ugyanazt a beállítást akár mindegyik képre alkalmazhatjuk. Itt jegyeznénk meg, hogy az egyetlen hátulütője, hogy akadhatnak olyan képek, amiknél így bizonyos fontos elemek levágásra kerülnek. A csapat profizmusát jellemzi, hogy az ilyen képeket ugyan beleteszik a csomagba, de más módon is kidolgozzák ugyanazt, felár nélkül
  • tökéletes minőségű és fényű képeket kaphatunk kézhez
  • gyors szállítást, mivel a megrendelés másnapján már kaptuk az emailt, hogy átadják a futárnak és hamarosan érkezik. A rendeléstől számított harmadik napon már meg is érkeztek a fotók.


Nem elég, hogy bravúros, de még ajándékot is kaphatunk?

Pontosan. Amellett, hogy remek áron készülnek a képek, a legnépszerűbb mérethez - ami a 10x15-ös képméret - még ajándékot is választhatunk. Méghozzá egy fotóalbumot és egy saját képről készült posztert. Ez a csomag 3990 forinttól elérhető, ami 100 darab képet jelent a fenti méretben. Mindezt választhatjuk Prémium és SuperLab papírra egyaránt. Az utóbbi egy vastagabb fotópapír, amelyen a színek és a részletek szinte életre kelnek. Ennél 4990 forintot kóstál a 100 darab kép, és amellé kapjuk az ajándékokat.

Ha gyorsan lenne szükségünk a kidolgozott képekre, akkor sem kell megijedni. 3 órás SOS szolgáltatással is dolgoznak, amit személyesen az ügyfélszolgálaton vehetünk át a megadott idő elteltével. Ez 30 százalékos gyorsasági felárral érhető el.

Nekünk nagyon megérte ez a fotókidolgozás, mivel sok képet hívattunk elő, nagyon barátságos áron, emellett pedig a minőségük kiváló, és nem mellesleg gyorsan kézhez is kaptuk a fotókat. Legközelebb valószínűleg az egyik csomagot választjuk, mert gyönyörű fotóalbumok közül lehet válogatni.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hagyj fel az ócska képkeretekkel, és válassz igazán modern fotófalat! (x)

További hírek ebben a kategóriában

A defekttűrő gumiabroncs alkalma...
Mit jelent a sous vide, és miért...
Ezért bizonyulhat előnyösnek a h...
Sikeres női vállalkozásokat, női...