Hírek
23371 hír az adatbázisban
Az idei nyár színe
Marketinginfo.hu - 2019-06-27 09:34
DM

Az idei év színe az élő korall és annak árnyalatai. Ez egy igazi nyárias, sugárzóan szép szín. Mivel számos árnyalata van, így mindenki könnyen megtalálja a hozzá illőt.


Narancsos/korall árnyalatok

A korall szín élénk és életvidám, így ha szereted a színeket, akkor ez a te nyarad lesz. Ha a stílusodhoz kevésbé passzolnak az élénk színű ruhák, akkor a kiegészítők lehetnek azok, amikben megtalálhatod idén a számodra megfelelőt. Mi megtaláltuk azt a nyakláncot, amit bármikor, kérdés nélkül felvennénk, méghozzá a perlaforyou.hu oldalon a Tripla lazac nyakláncot.

Az év színe ruhák terén

A blézerek rendkívül kedveltek, így nem hagyhatjuk ki a számításból. Nem igazán lehet dönteni, hogy hosszú vagy rövid fazon, mindkettő az élre tör. Színek tekintetében pedig meglehetősen vegyes a paletta, hiszen a hagyományos fekete és a fehér mellett minden színben a megfelelő darab lehet.

Újdonságként számításba jöhet a csipke variáció is, ami szintén minden hosszban és színben elérhető. A csipke finomsága miatt inkább a világosabb színeket javasoljuk, amihez remekül mutat egy fehér, igazgyöngyökből álló ékszerszett. Mivel a színe kiegészíti a csipke blézert, így akár hétköznapra, akár ünnepélyes alkalomra megfelelő viselet.

Bár az overál szóból a télre asszociálunk, mégis a nyár nélkülözhetetlen ruhadarabja. Egyre jobban előtérbe kerül, hiszen roppant praktikus. Megspórolja nekünk a ruhaválasztás procedúráját, hiszen adott az alsó és a felső rész egyaránt. Az egyetlen egy szépséghibája az overál viselésének, hogy majdnem olyan körülményes vele a mosdóban, mint egy menyasszonyi ruhával. Hiszen egy komplett vetkőzős - öltözős produkció az ára, ha sokat iszunk aznap, és hív a természet. Alapvetően egy overál idén kifejezetten színes, bár elvétve találni egyszínű darabokat is, főleg korall színben. Ehhez érdemes letisztult, fehér ékszereket választani, mint amilyen egy 3 soros igazgyöngy nyaklánc.

Valami kell, hogy védjen a naptól

Minden nyáron jelentős szerephez jutnak a fejfedők, azon belül is a különböző, praktikus kalapok. Idén a széles karimájú darabok azok, amikkel megóvhatjuk magunkat a napszúrástól. Ma már mindegy, hogy milyen színű, fekete vagy fehér, sőt, egy szalmakalapot is feldobhatunk egy színes kendővel.

Nem annyira nyerő a kalap? Akkor egy kendő lehet a tökéletes választás, amit hajpántként, de akár a hajgumi elrejtésére is alkalmazhatunk. Amellett, hogy vidám és nyárias, elegáns is lehet, így tökéletesen hangsúlyozhatja a sötét színű igazgyöngy nyaklánc szettet.

Akkor sem kell megijedni, ha a korall nem a te színed. Nem kötelező, hiszen számos más szín van, ami soha nem megy ki a divatból, így érdemes abból csemegézni.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Közeleg a nyár, milyen árnyékolót válasszunk? (x)
  Nő a dekorkozmetikumok értékbeli forgalma
  Egészséges-e a fekete színű élelmiszer?
  Rózsaszínbe öltöztek a budapesti kormányablakok
  Édes SZIN 50

További hírek ebben a kategóriában

Duettezik a Baileys és az Euroví...
Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...