Hírek
22088 hír az adatbázisban
Megnyitotta kapuit a budapesti adidas RUNBASE
Marketinginfo.hu - 2019-06-24 12:40
Egészségmarketing

Számos világváros után végre Budapesten is megnyílt az adidas RUNBASE mozgás- és futóközpont, amelynek célja, hogy egyedülálló bázist nyújtson az adidas Runners Budapest csapatnak és a város teljes futóközösségének.

Az adidas azzal a céllal hozza létre világszerte RUNBASE központjait, hogy közösségi teret adjon a mára már 50 városban jelen lévő adidas Runners csapatoknak és a futni vágyóknak. Az érdeklődők itt nemcsak edzéseken vehetnek részt, de bővíthetik a tudásukat, legyen szó a helyes táplálkozásról, az egészségmegőrzésről vagy a sport technikai hátteréről, inspirációt kaphatnak a legnagyobbaktól, és beszerezhetik a futáshoz szükséges legjobb, leginnovatívabb felszereléseket is. Most pedig Tel Aviv, Tokió, London, Moszkva, Boston, Berlin és Milánó után végre Budapest is bekapcsolódott az adidas Runners nemzeteken átívelő vérkeringésébe, megnyílt ugyanis a magyar adidas RUNBASE a Váci úton.

A budapesti RUNBASE átadója június 22-én, szombaton zajlott, a szalagot Debreczeni Dóra, az adidas Runners Budapest csapatkapitánya és Radványi Alexandra, a RUNBASE projekt vezetője vágta át. A résztvevőknek a központ bejárása után lehetőségük volt megmérettetni magukat egy különleges futóversenyen, az Adventure Run Budapesten. A versenyen 4 csapat, összesen 100 futó vett részt, akiknek a 7.1 km megtétele mellett különböző kihívásokat is teljesíteniük kellett, pl. a Szent István Bazilika környékén lófráló turistákat kellett rávenniük, hogy az "adidas Runners Budapestet" kiabálják. A győztes csapat ajándékokkal és egy trófeával, az adidas RUNBASE Budap est központban elsőként kiosztott díjjal gazdagodott. Akik pedig nem a város utcáit rótták, a BASE-ben hódolhattak a mozgás szenvedélyének, és elsőként próbálhatták ki a vadonatúj termeket, felszereléseket.

A Margit-szigettől mindössze másfél kilométerre lévő központban egy 6 edzőből álló professzionális csapat várja az érdeklődőket júliustól. A városi futásoktól az edzőtermi tréningekig többféle edzéssel is találkozhatunk majd, így mindenki megtalálja a számára tökéletes mozgásformát, a lehető legnagyobb kényelem érdekében pedig zuhanyzók és öltözőszekrények is várják a sportolókat. Az adidas Runners csapatok fő küldetése a közösségek összekovácsolása, ezért minden RUNBASE-ben kialakításra kerül egy chill, avagy pihenőzóna, ahol a futók együtt pihenhetik ki a tréningek fáradalmait, vagy épp megbesz& eacute;lhetik a következő közös mozgást. Az edzések és a különböző foglalkozások teljesen ingyenesek, az érdeklődők a Runtastic alkalmazásban és az adidas Runners weboldalán tudnak időpontot foglalni.

"A RUNBASE Budapest megnyitása hatalmas mérföldkő az adidas Runners Budapest és a város futóinak életében. A központ nemcsak egyre bővülő csapatunk, de a mozgás minden szerelmesének otthona lesz. Az adidas RUNBASE-ek a világ számos nagyvárosában arattak már elsöprő sikert, és biztos vagyok benne, hogy itt, Budapesten is rengeteg élményekkel teli pillanatot nyújt majd a futó- és sportközösségeknek" - mondta el a megnyitón Debreczeni Dóra, az adidas Runners Budapest csapatkapitánya.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az adidas felszámolná a nem újrahasznosított műanyag használatát
  Futóközpont az adidas Runners Budapesttól
  Közösségi Adidas futás az óceánok tisztaságáért
  Szuperkényelmes futószőnyeg egy budapesti buszmegállóban
  Intelligens chip az adidas új futócipőiben
  Az Adidaséhoz hasonló védjegy nem használható
  Támogatói szerződést írt alá az adidas a MOL-Pick Szegeddel
  Hiánypótló kiadvánnyal árasztotta el Budapestet az adidas

További hírek ebben a kategóriában

Mire jó az Élet Mentor Program?
Bírság a Johnson & Johnson-nak
Két készülék típus: aligner és b...
A SimpliCity Fesztivál