Hírek
22799 hír az adatbázisban
Emelkedik a közel- és távol-keleti látógatók száma
Marketinginfo.hu - 2019-06-19 10:44
Kutatás

A helyi vendégek körében is egyre népszerűbb Budapest Marriott Hotel utasforgalmi adatai hozzák a hazai tendenciákat.

A magyarországi trendekkel összhangban jelentősen növekedett a Budapest Marriott Hotel közel- és távol-keleti vendégeinek száma az elmúlt hónapokban. A nemzetközi lánc nagynevű szállodája különösen népszerű az Egyesült Arab Emírségekből, Kínából, Malajziából és Indonéziából érkező látogatók körében. A legnagyobb számban továbbra is az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából, Németországból, Kanadából és Ausztráliából foglalnak a budapesti szállodába.

A Marriott adatai szerint vendégei 50 százaléka üzleti, 50 százaléka üdülési céllal érkezik a szállodába. 65 százalék önállóan utazik és csak 35 százalék látogatja meg csoportos foglalás keretében a fővárost. A Budapest Marriott Hotel kiemelkedően népszerű fővárosi találkozóhely: évente csaknem 900 eseményt rendeznek a pár fős ebédektől a nagyszabású konferenciákig. A rendezvényszervezéssel kapcsolatos igények maximális kiszolgálása érdekében a rendezvényszintet is megújítja a Budapest Marriott Hotel. A szálloda másfél éve tartó teljes körű felújítási munkálatai az átalakított terek nyári átadásával érnek véget.

Az elmúlt időszak tapasztalatai szerint a vendégek számára már nem a lehető legkedvezőbb árú foglalás az elsőszámú szempont, hanem a hozzáadott érték: döntésüket nagyban befolyásolják az extra szolgáltatások és exkluzív ajánlatok, amelyeket immár harmaduk keres. Ennek köszönhetően egyre népszerűbbek a szálloda közösségi terei az üzleti célú látogatók körében is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Marriott adományozott
  Alibaba és a Marriott a kínai turizmusért
  Győztest hirdetett a Marriott Hotel
  Szállodaláncot hoz létre az Ikea és a Marriot

További hírek ebben a kategóriában

A magyarok megszokták az erős üg...
Sokan akár fel is mondanának rug...
Mi a sikeres karrierváltás titka...
A nők helyzete a munkahelyeken