Hírek
22800 hír az adatbázisban
Megbízható Munkaadó címet nyert a Lidl
Marketinginfo.hu - 2019-06-13 12:15
Kereskedelem

A Lidl Magyarország immáron második alkalommal nyerte el a "Megbízható Munkaadó" elismerést, mellyel a vállalat munkaadói tevékenységét díjazta a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK).

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a "Megbízható Munkaadó 2019/20" elismerést azoknak a vállalatoknak ítélte oda, akik példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. Célja továbbá, hogy munkavállaló-barát környezet megteremtésére ösztönözze a munkaadókat, és egyben erősítse a kitüntetett cégek munkaerőpiaci pozícióját, pl. a dolgozók megtartása ill. a munkaerőtoborzás során. A pályázat során a vállalatok hét humánerő-gazdálkodással kapcsolatos területen végzett tevékenységét vették figyelembe úgy, mint a javadalmazás, a szociális-jóléti juttatások, az egészség és a munkakörülmények, a képzés és továbbképzés, valamint a fejlődési lehetőségek.

Az öttagú zsűrit képviselő Steványik Tamás elmondta: "A cím folyamatos törődést igényel a vállalatok részéről, hiszen a kitüntetés mindig csak két évre szól, ezt követően újra "bizonyítani" kell. Az elismerést Dale A. Martin, a DUIHK leköszönő elnöke, valamint Steványik Tamás, a zsűri szóvivője adták át.

A Lidl Magyarország képviseletében a díjat Tőzsér Judit vállalati kommunikációs vezető vett át. "Büszkék vagyunk arra, hogy a vállalat munkaadói tevékenységét a szakmai zsűri immáron második alkalommal a legjobbak között tartja számon." - fogalmazott a díj kapcsán.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Visszahívják a Lidlben árusított egyik paradicsomot
  Áramütés veszélye miatt kávéfőzőt hív vissza a Lidl
  A Lidl környezettudatos nevelést előmozdító kampánya
  Hétszeres Superbrands díjas a Lidl Magyarország
  Az Év Boltja díjat nyert a Lidl diszkont kategóriában
  A vásárlók öt kategóriában a Lidl-t választják
  Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Lidl
  Ismét Superbrands-díjas a Lidl
  Újabb három díjat nyert idén a Lidl
  A vásárlók négy kategóriában is a Lidl-t választják
  Boltszámban a Lidl átvette a vezetést az Alditól
  Tovább terjeszkedik a Lidl

További hírek ebben a kategóriában

A Notino sikere Magyarországon
Háromból kettő magyar még soha n...
Két tipp elektromos autó vásárlá...
Hogyan készítsen jól konvertáló ...