Hírek
22943 hír az adatbázisban
Nemzetközi digitális szervezethez csatlakozott a Mol
MTI + Marketinginfo.hu - 2019-06-13 10:11
Digitális

Együttműködési megállapodást írt alá a Mol-csoport az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) digitális innovációt ösztönző partnerével.

A Mol közleménye szerint az EIT Digital már majdnem két évtizede dolgozik a partnereivel azon, hogy technológiai fejlesztésekkel termékeket és szolgáltatásokat vigyen sikerre. A 250-nél is több tagot tömörítő szervezet 9 európai országban és az amerikai Szilícium-völgyben működtet irodákat. Közép-Európában a csaknem 20 tagot számláló budapesti az egyetlen központjuk.

Magyarországról az OTP és a Magyar Telekom már korábban csatlakozott az EIT Digitalhoz. A Mol csatlakozásától elsősorban az új közlekedési megoldások terén várnak innovatív ötleteket, és az ipar digitális megújulásában is számítanak a vállalatra.

A Mol a stratégiai partnerségek jelentőségét hangsúlyozva felidézte, hogy korábban InnoEnergy-vel és az Urban Mobility-vel is kötöttek hasonló megállapodást. Az új együttműködésnek köszönhetően a magyar energetikai cég az európai innovációs ökoszisztéma megkerülhetetlen szereplőjévé válhat - írták.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új benzinkútak a Molnák
  Épít új üzemet a Mol
  Frissdiplomás divattervező nyerte a MOL Fresh Corner dizájnversenyt
  Átadták a MOL Mester-M Díjakat
  Stratégiai megállapodást kötött a BME és a Mol

További hírek ebben a kategóriában

Lezárult a 2022-es ’Az Év ...
Irodai szoftverekkel a hatékony ...
Hosszabbít Az Év Honlapja Pályáz...
Okosóra, avagy egy praktikus esz...