Hírek
22709 hír az adatbázisban
Általános vezérigazgató-helyettes az UniCredit Bank Hungary élén
Marketinginfo.hu - 2019-06-07 12:55
Karrier

Az UniCredit Bank ezúton jelenti be, hogy - a Magyar Nemzeti Bank előzetes engedélyének hatályával - Ivan Vlaho fogja betölteni az általános vezérigazgató-helyettesi pozíciót.

Ivan Vlaho - jelenleg az UniCredit Közép- és kelet-európai Lakossági és Kisvállalati Divíziójának vezetője - Marco Iannaccone pozícióját veszi majd át, aki operatív igazgatóként (COO) és ügyvezető igazgatóként tér vissza a Yapi Kredibe Törökországba, ahol korábban, 2013-2016 között pénzügyi igazgatóként (CFO) dolgozott.

Niccolò Ubertalli és Gianfranco Bisagni, a CEE Divízió társ-vezérigazgatói így nyilatkoztak:

"Gratulálunk Ivannak a jövőbeli kinevezéséhez és sok sikert kívánunk az új pozíciójához. Biztosak vagyunk abban, hogy mélyreható ismeretei és tapasztalatai magyarországi bankunk nagy előnyére válnak majd. Marco fontos szerepet játszott az UniCredit Bank Hungary fejlődésében és sikereiben, különösen a digitalizáció terén. Köszönjük kiemelkedően értékes közreműködését az elmúlt három évben, és várakozással tekintünk jövőbeli törökországi közreműködésére."

Ivan 2000-ben kezdte karrierjét mint kockázatelemző a Zagrebacka Bankában Mostarban, Bosznia-Hercegovinában. Az UniCreditnél eltöltött közel 19 éve alatt több pozíciót is betöltött, és az UniCredit több vállalatánál is dolgozott. 2010-től 2013-ig az UniCredit Bank Banja Luka, 2013 és 2016 között pedig az UniCredit Bank Mostar vezérigazgatója volt. Az UniCredit Közép- és kelet-európai Lakossági és Kisvállalati Divíziójának vezetőjévé 2016-ban nevezték ki.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Személyi változások az UniCredit Banknál
  'Az év európai bankára 2018' - Jean Pierre Mustier
  Új elnök-vezérigazgató az UniCredit Bank élén
  Európai Top Employer 2019 elismerést kapott az UniCredit
  Európai Top Employer 2018 elismerést kapott az UniCredit
  Új értékesítési vezető az UniCredit Leasingnél
  Új vezető közgazdász az UniCreditnél
  Új marketingvezető érkezett az UniCredit Bankhoz
  Két új vezetőt nevezett ki a UniCredit a régióban

További hírek ebben a kategóriában

Vezetőváltás a hazai Siemensnél
Mi a különbség a távmunka és a h...
Vezérigazgatót vált a Budapest A...
Új kereskedelmi igazgató a Lease...