Hírek
22098 hír az adatbázisban
Szerződést hosszabbított a Telekom a Final Fourba jutott Telekom Veszprémmel
Marketinginfo.hu - 2019-06-04 09:07
CSR

Meghosszabbította támogatói szerződését a Magyar Telekom a néhány napja a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutott Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatával.

Az aláírt megállapodás szerint a Telekom további három évig, a 2021/2022-es bajnoki szezon végéig névadó szponzorként segíti a veszprémi klubhoz tartozó felnőtt és utánpótlás csapatok munkáját.

A Telekom telekommunikációs eszközökkel és szolgáltatásokkal is segíti a csapat sikeres felkészülését hazai és nemzetközi meccsekre. A csapat "otthonában", a Veszprém Arénában wifi szolgáltatást biztosít az odalátogató drukkereknek. A távközlési cég emellett a csapat többezres helyszíni szurkolói táborának szurkolási élményét digitális megoldásokkal támogatja, pl. lövéssebesség-mérővel, virtuális valóság (VR) alapú játékokkal, a csapatról való tájékozódást segítő digitális kioszkkal.

A tervek szerint júliustól kedvezményes, belföldön belül korlátlan hívást és SMS küldést, valamint 5 GB adatforgalmat tartalmazó mobil díjcsomagot kínál a Telekom az Építők Szurkolói Kártyával rendelkező ügyfeleknek. A szurkolói ajánlat sajátossága, hogy az igénybevételével az ügyfelek egyben kedvenc csapatukat is támogatják, mert a díjcsomagból származó bevétel 5%-át a Telekom - a szponzorációs díjon felül - a Telekom Veszprémnek adja, amit ők transzparens módon a szurkolóikra fordítanak.

"Büszkék vagyunk rá, hogy névadó szponzorként továbbra is sikerekhez segíthetjük Magyarország egyik legeredményesebb, de a nemzetközi porondon is kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatát. Példaértékű számunkra a csapat kitartó, szorgalmas munkája, küzdeni tudása, ami a jövőben is sikerük záloga lehet. Fantasztikus szurkolótáborral rendelkezik a klub, digitális megoldásainkkal igyekszünk az ő számukra is még élménytelibbé tenni a szurkolást" - mondta Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

"A Telekom és a klub együttműködése már több mint két évtizedes múltra tekint vissza, és összeköt minket ennek a sportnak a szeretete. Örömünkre szolgál, hogy 'leghűségesebb támogatónk' újabb három évre bizalmat szavazott a klubnak. Bízunk benne, hogy itthoni és nemzetközi eredményeinkkel egyaránt elégedettek lesznek. Ami az együttműködést illeti, fontos és örömteli számunkra, hogy a kézilabda élsport mellett az utánpótlásnevelés támogatása is kiemelt szerepet kap" - mondta el az aláíráskor Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója.

A Telekom Veszprém csapata Magyarország legsikeresebb férfi kézilabdaklubja és rekordbajnoka, az alábbi eredményekkel büszkélkedhet: 25-szörös magyar bajnok, 27-szeres Magyar Kupa győztes, 3-szoros Magyar Szuperkupa győztes; 2-szeres KEK győztes, 2-szeres SEHA Liga győztes, 3-szoros Bajnokok Ligája döntős, 2-szeres KEK döntős, 2-szeres Bajnokok Ligája elődöntős és immár 5-szörös Bajnokok Ligája Final4 résztvevő. Emellett, 23 veszprémi játékos volt az év játékosa Magyarországon, 10 veszprémi játékos került be az év európai álomcsapatába, és 3 veszprémi játékos volt a Bajnokok Ligája gólkirálya.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Veszprémmel működik együtt az MVM Partner
  Névadó szponzora lett a Telekom a veszprémi kéziseknek
  A veszprémi kézisek szponzora marad a Telekom
  Bombaformában a veszprémi kézilabdás
  Kézilabda torna névadója lesz az UNIQA

További hírek ebben a kategóriában

Környezetbarát mosószerek
Vodafone a Porsche Motorsport pa...
Átadták a BCSDH 'Fenntartható jö...
Új e-töltőállomásokat nyitott Za...