Hírek
23469 hír az adatbázisban
A Natura &Co és az AVON egyesülnek
Marketinginfo.hu - 2019-05-29 10:47
Márkák

A Natura &Co bejelentette, hogy felvásárolja az Avon Products Részvénytársaságot, ezzel létrehozva világszinten a negyedik legnagyobb, teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalatcsoportot.

A két vállalat összeolvadásával - a kategóriájában vezető, számos márkát magába foglaló és több értékesítési csatornával rendelkező - közvetlen, napi szintű fogyasztói kapcsolatokkal rendelkező szépségipari csoport jön létre. A cégcsoport vezető pozíciót tölthet be a direkt értékesítés területén, hiszen az AVON és a Natura több mint 6,3 millió Tanácsadóval, világszerte 3200 üzlettel, illetve kiterjedt digitális jelenléttel bír. Az egyesített csoport várható éves bruttó árbevétele meghaladja a 10 millárd USD-t, és 40.000 alkalmazottjával a világ több mint 100 országában lesz jelen.

A kibővült csoport világszerte több mint 200 millió vásárló számára kínál szépségápolási termékeket, mindezt a világszinten is ismert márkákra, a kapcsolatépítés iránti elkötelezettségre és az omnichannel lehetőségeire építve. Az AVON egy olyan széleskörű márkaportfólió része lesz, amelynek a Natura, a The Body Shop, illetve az Aesop is tagja, így teljeskörűbben tudja majd kiszolgálni a különböző fogyasztói szegmenseket, emellett kiterjesztheti nemcsak értékesítési csatornáinak, de nemzetközi jelenlétének határait is.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az AVON a nők jogaiért
  Az Avon a kozmetikumok állatokon való tesztelése ellen küzd
  Elindult az AVON Interaktív Katalógusa
  Megállapodás a MÁV és a Dunaújvárosi Egyetem között
  A Liverpool női focicsapat szponzor lett az Avon
  Bútoradomány az Avontól
  Kismama parkoló az AVON-nál
  Rekord összegű AVON adomány
  Hatvanmillió forintos AVON-adomány
  Videósorozat az AVON-tól

További hírek ebben a kategóriában

A Decathlon új irányvonala
5,7 milliárd forintos tőkeemelés...
Egyedülálló beruházás a BioTechU...
Ismét díjazták a Borsodi Sörgyár...