Hírek
23202 hír az adatbázisban
Új Business Director a Panasonic-nál
Marketinginfo.hu - 2019-05-28 11:39
Karrier

A Panasonic bejelentette, hogy az új pénzügyi évvel kezdődően kibővíti a cseh menedzsment hatáskörét.

Peter Menky 2013 óta dolgozik a Panasonic-nál. Kezdetben az értékesítési osztály tagja volt, amelyet 2014-től értékesítési igazgatóként vezetett. 2017 óta regionális igazgatóként felügyelte a vállalat valamennyi tevékenységét a cseh és a szlovák piacokon. 2019 áprilisában Csehország és Szlovákia mellett kiterjesztették hatáskörét Magyarországra és az adriai régióra is. "Az új régió nagy kihívás számomra, mert eléggé egyedi és sok szempontból összetett: több pénznem, uniós tagországok és nem uniós tagországok tartoznak hozzá, különböző mentalitás jellemzi őket és sok új kérdés és téma merül fel. De hiszek benne, hogy a Prágában jól megtervezett üzleti modellel, amelyet a helyi igényekhez igazítva fogunk alkalmazni, sikeresek leszünk az új csapatommal a kibővített régióban is. Én minden tőlem telhetőt megteszek ennek érdekében," vázolta fel a jövőt Peter Menky az új regionális igazgató.

Martin Jedlička marketingmenedzser, aki 2018-ban csatlakozott a Panasonic Marketing Europe-hoz szintén új feladatokat kapott a régió bővítésével, és mostantól Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és az adriai régióban irányítja a marketingtevékenységeket. Eddigi pályafutása során Martin Jedlička az LG Electronicsnál és a T-mobile-nál dolgozott marketingmenedzserként.

"Világos a feladatunk: folytatnunk kell a kommunikációt a fiatalabb generációk felé, és hatékonyan növelnünk kell a márkaismertséget, amit már tavaly is jó eredményekkel végeztünk. Ezt kívánjuk átvezetni az új régiókba is. Ez kihívás, de mi készen állunk rá," foglalta össze a teendőket Martin Jedlička.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Panasonic 100 éves
  Panasonic is kizöldül
  Új online boltot indított a Panasonic

További hírek ebben a kategóriában

Szládovics Orsi (Kép: Wavemaker) Változások a Wavemakernél
2023-08-25 10:26
Rohamosan nő a Keletről bevándor...
Ezért érdemes külföldön munkát v...
A munkakörök megfelelő elkülönít...
Augusztustól új vezető irányítja...