Hírek
22709 hír az adatbázisban
Adománykuponok a Tesco áruházakban
Marketinginfo.hu - 2019-05-23 13:12
CSR

A Tesco vásárlói június 2.-ig adománykuponok megvásárlásával támogathatják az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtő kampányát.

Sok nélkülöző gyermek számára elképzelhetetlen egy szakkör vagy egy edzés is, sokszor még a tanulás feltételei sem adottak, nem is beszélve az önfeledt nyaralásról.

Az ő helyzetükre hívja fel a figyelmet az Ökumenikus Segélyszervezet 2014 óta minden tavasszal meghirdetett Felhőtlen gyermekkor kampánya, amelyet a Tesco - a Segélyszervezet stratégiai partnereként - évek óta támogat adománykuponok értékesítésével. A kasszáknál június 2.-ig megvásárolható 250 forintos kuponokból befolyt összegből az Ökumenikus Segélyszervezet hátrányos helyzetű gyermekeknek szervezett nyári táborait támogatják és jelentősen hozzájárulnak a szervezet adományokból működő Kapaszkodó programjához is.

Utóbbi programnak köszönhetően országszerte több mint 2000 gyermek kap rendszeres segítséget egyéni és közösségi fejlesztő foglalkozások keretében a felzárkózáshoz.

Tavaly a Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtés során a Tesco vásárlói és a munkatársai - az ország legnagyobb adománygyűjtő csapataként - közel 34 millió forintot gyűjtöttek, míg a karácsonyi szeretet.éhség. kampányban több mint 66 millió forinttal segítették a Segélyszervezet munkáját.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet szeretetvendégsége
  40 millió forintnyi támogatásról szavazhatnak a Tesco vásárlói
  Leállította a Tesco a karácsonyi üdvözlőlapok kínai gyártását
  Az élelmiszer-hulladék csökkentése a Tesconál
  Élelmiszer-pazarlás elleni akcióban a Tesco és a Mars
  47,5 millió adag adomány a Tescotól
  A Tesco 43 millió adag élelmiszert mentett az elmúlt években
  Közel 200 tonna élelmiszeradomány a Tesco vásárlóitól
  Közel 34 millió forint adományt gyűjtött a Tesco

További hírek ebben a kategóriában

Az AVON a Nőkért
Idén is plüsshódokkal gyűjt a Tű...
Elkezdődött a Magyar Vöröskeresz...
4 tipp a környezetbarát építkezé...