Hírek
23447 hír az adatbázisban
Miért praktikus a hátizsák? (x)
Marketinginfo.hu - 2019-05-21 13:04
Reklám

Egy hátizsák minden alkalomra kitűnő választás. Nemcsak túrára, kirándulásra, utazásra vagy iskolába tökéletes kiegészítő, hanem például lehetővé teszi az egyszerű kerékpáros közlekedést.

Használhatjuk kézipoggyászként a repülőn, vagy hordhatjuk munkába járáshoz nap mint nap.

Igazi multifunkcionális megoldás a hátizsák. Elterjedt kiegészítő kicsik és nagyok körében egyaránt, mert kényelmes, és szabad mozgást tesz lehetővé viselőik számára. A hátizsákok többségében találunk kisebb zsebeket, beépített laptoptartó rekeszt, kulcstartót, kulacstartó hálót, kivehető kis táskát, cipzározható rekeszeket.

Számos kialakításban, típusban, stílusban és méretben kapható hátizsák az Etáska webáruházban. Minden nem és korosztály megtalálja magának a tökéletes darabot a megfelelő színben, mintában, anyagban, formában. Az alacsony árkategóriájú termékektől a minőségibb, kedvelt márkás és elegánsabb darabokig széles skálán mozog az Etáska hátizsák választéka.

Fontos, hogy egy jó hátizsák kényelmes legyen, és a viselése ne okozzon hátfájdalmat a gazdája számára, ne terhelje meg a gerincét. Aki mindenképpen szeretné elkerülni a legcsekélyebb igénybevételt is, annak javasolt szétnéznie a sportosabb túrahátizsákok között a speciálisan kipárnázott kialakítás miatt.

Egy minőségi hátizsáknak kitűnő teherbírással kell rendelkeznie, hiszen rengeteg holmit pakolunk beléjük. Gondoljunk arra, hogy a gyerekek iskolatáskájába mennyi tanszer és tankönyv kerül bele minden nap, vagy egy kirándulásra, túrázásra milyen nehéz felszerelést kell magunkkal cipelnünk. Sokan bevásárlásra használják a hátizsákot, mások pedig amolyan mindenesnek. Mindenkiben közös pont, hogy erős, strapabíró táskára van szüksége, ami nem lyukad ki, nem szakad szét.

Gyermekek számára szintén széles a kínálat. A kisebbek bátran nézzenek szét az élénk színű, mesefigurás hátizsákok között, és a nagyobbak pedig a színes, mintás iskolatáskák közt, mert biztosan találnak maguknak egy menő darabot.

További alternatíva a laptop rekeszes hátizsák. A laptop hátizsákban a laptop rekesz mellett bőven jut hely sok másik rekesznek, zsebnek és bennük minden holminak, amelyek szükségesek a hétköznapok során.

Kézipoggyász is lehet egy hátizsák. Sokukra fedélzeti garanciát ad az Etáska webáruház, amelyben biztosít minket arról, hogy a választott táska megfelel az adott légitársaság által támasztott kézipoggyász méretbeli feltételeinek. Elterjedt megoldás nehéz kézipoggyász esetén a gurulós hátizsák használata, amelynek a gurulós bőröndökhöz hasonlóan kerekei és teleszkópos karja van. A hátizsák két pántja elrejthető az erre kialakított zsebében, a gurulós szerkezet és a teleszkópos kar pedig könnyen és gyorsan eltávolítható a táskáról.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A 2019-es utazási szokások
  Zenekarok designjával készít hátizsákot az Eastpak

További hírek ebben a kategóriában

A reklámadó hatásai az iparág dö...
A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...