Hírek
22818 hír az adatbázisban
A Geometry-nél, társ-kreatívigazgatóként folytatja Csirke Dániel
Marketinginfo.hu - 2019-05-21 08:34
Karrier

Áprilistól újabb szenior szakember csatlakozott az Ogilvy márkákat is magába foglaló Geometry cégcsoport csapatához.

Csirke Dániel társ-kreatívigazgatóként Robin Smith kreatívigazgató munkáját támogatja, emellett a produkciós osztály vezetése is a feladatai közé tartozik.

Csirke Dániel 11 éves pályafutása során számos hazai és nemzetközi ügynökséget is megjárt, karrierjét a BBDO-ban kezdte szövegíróként, legutóbb a Café Communications társ-kreatívigazgatói pozícióját töltötte be. Számos díjnyertes kampány kötődik a nevéhez, részt vett az Audi számára készített Golden Drum nyertes Audio Studio megalkotásában, a többszörös Promax BDA nyertes Paramount - "Filmek, amiket így szeretünk" kampány létrejöttében, valamint több digitális munkájával nyert itthon grand prix-t.

A Geometry cégcsoport új társ-kreatívigazgatója fontosnak tartja a szakmai utánpótlás nevelését, ezért a jövő reklámosait a Budapesti Gazdasági Egyetemen és az ELTE-n is oktatja, emellett a MAKSZ Kreatív Utánpótlás projektjében is részt vesz.

"Jó újra egy nemzetközi ügynökség csapatának a tagja lenni, tele ismerős arcokkal és kiváló szakemberekkel, ahol digitális gondolkodásmódommal inspiráló közegben erősíthetem tovább a meglévő innovatív szemléletet" - mondta Csirke Dániel.

"Nagy örömmel fogadjuk Dánielt a kreatív csapat élén, hiszen elismert és népszerű kreatív szakemberként hatékonyan támogatja majd bővülő ügynökségünk munkáját, valamint a Geometry brand hazai és nemzetközi erősítését"- mondta Sályi Réka, a Geometry cégcsoport ügyvezető igazgatója.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új tagokkal bővült a Geometry cégcsoport menedzsmentje
  Megújult a Geometry arculata
  Társadalmi plakátkampány az Ogilvy/Geometry-től
  Új kreatívigazgató az Ogilvy/Geometrynél
  Több díjat is nyert a Geometry Global
  Két díjat nyert a Geometry Global Pride-kampánya a Hipnózison
  ÚJ PR vezető az Ogilvy Public Relations-nél
  Sályi Réka a magyarországi Geometry Global ügynökségi cégcsoport élén

További hírek ebben a kategóriában

Új elnök-vezérigazgató az E.ON H...
Új vezető az Intersnack Magyaror...
Milyen eszközökkel védhetjük mag...
Vége a korlátozásoknak, újra mun...