Hírek
22763 hír az adatbázisban
Elismertek a Spirit Hotelt
Marketinginfo.hu - 2019-05-17 10:57
Egészségmarketing

A sárvári Spirit Hotel nyerte a leginnovatívabb spa hotelnek járó díjat, melyet az Európai Gyógyfürdők Egyesülete (ESPA) ítélt oda.

Május 9-én több mint száz, az európai gyógyfürdő és egészségügyi turizmus területén dolgozó szakember gyűlt össze Horvátországban a European Spas Association (ESPA) díjátadóján. A brüsszeli székhelyű egyesület célja az európai gyógyfürdők és balneológia támogatása. A szervezet arra törekszik, hogy a gyógyvízre alapozott természetes terápiák a lehető legtöbb ember számára elérhetőek legyenek. A rangos eseményre 25 országból érkeztek vendégek, ahol a Spirit Hotelnek ítélték az Innovatív Spa Hotel díját.

(A fotón jobbról balra: Silvia Giannini, ESPA Innovation Award zsűri tag; Anette Rietz, ESPA Innovation Award zsűri tag; Pocsai Alex, a Spirit Hotel Thermal Spa társtulajdonosa; Siyka Katsarova, az ESPA alelnöke, a bolgár fürdőszövetség elnöke)

Az elismerést - a zsűri értékelése alapján - többek között a modern stílus és a természetes források felhasználásának ötvözéséért kapta meg a sárvári szálloda. Hangsúlyozták, hogy a hotelben egyfajta életfelfogásként érezhetően kiemelt szerepet kap a "Spa Renaissance" üzenete. A szálloda filozófiája szerint a négy őselem - tűz, víz, levegő, föld - harmonikus találkozása által születik meg a lélek, a SPIRIT, mely maga az ötödik elem. A díjátadón kiemelték a Spirit különleges szűretlen termálvízét, amelyet mind az orvosi ellátásban, mind a spa részlegen számtalan módon alkalmaznak.

A sárvári gyógyvíz a "nők vize" is, hiszen régóta bevált gyógyír a női egészségügyi problémákra. Fontos szempont volt továbbá a díj odaítélése során, hogy a Spirit Hotelben több orvos áll a vendégek rendelkezésére, így hagyományos és személyre szabott kezelések egyaránt elérhetőek a vendégek egyedi állapotához és igényeihez igazítva, legyen az relaxáció, energetizálás vagy éppen méregtelenítés. A zsűri emellett kiemelte a Spirit Hotel mySPIRIT Egészségprogramját is, amely támogatást nyújt a résztvevőknek az egészségesebb élethez vezető úton, valamint egyfajta gyakorlati útmutatást ad a testi-lelki egyensúly eléréséhez. Az ESPA rámutatott a természetes gyógyászaton alapuló kezelések mellett a Spirit Hotelben elérhető Premium Dermal Spa szépészeti centrumának szolgáltatásaira is.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Essegvár – amihez mindig adnak egy kicsivel többet
  Elismerést kapott a Spirit Hotel
  Átadták az év szállodája címeket
  Elitbe választották a Spirit Hotelt
  Ügynökséget választott a mySpirit
  Superbrands díjat kapott a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa

További hírek ebben a kategóriában

Mi az, amit a porcelán héjról tu...
Családi egészségbiztosítás ̵...
Állítsuk a bélbaktériumokat az o...
Középpontban a láb: te hogyan áp...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...