Hírek
23446 hír az adatbázisban
Több külföldi dizájnermárka is bemutatkozik a WAMP-on
MTI + Marketinginfo.hu - 2019-05-17 09:42
Design

Több külföldi dizájnermárka is bemutatkozik a tavaszi WAMP-on, amelyet május 19-én rendeznek meg a budapesti Erzsébet téren.

A szervezők közleménye szerint a tavaszi WAMP-on ezúttal több külföldi tervező is várja a látogatókat. A Jeruzsálemben működő Alush különleges hajtási technikával készített magas minőségű bőrtáskákkal, hátizsákokkal és bőrkiegészítőkkel készül a budapesti bemutatkozásra, az osztrák Wholly Wear izgalmas hátkivágásokkal díszített sportos pólókkal és pólóruhákkal, valamint férfi pulcsikkal érkezik, a szerb Tamarita ruhái pedig a feltűnőbb, nőies darabok iránt érdeklődőket várja.

A Fruit Bijoux a lengyel Simon Ciechorski dizájner 2002 óta működő ékszermárkája, amelyre jellemző a letisztultság, a geometrikus formák, valamint a nemesfém és a szintetikus anyagok ötvözése. Egyik legkedveltebb termékük a cserélhető fejes gyűrű, amely a budapesti vásáron is kapható lesz.

A magyar alkotók közül jelen lesz többek közt a Balllon Showroom, amelynek alkotói közt van több évtizedes iparművészi múlttal rendelkező tervező és a nemzetközi szakmai fórumokon díjazott alkotó is. Kínálatukban megtalálhatók mások mellett Karattur Katalin bőrtáskái, Czok Ildi fonalékszerei, Marosi Kriszta mintás ruhái és táskái, vagy Illés Kati extravagáns bőrcipői is. Jelen lesz a vásáron a Zwana ékszerműhely is, amelynek kínálatában Kalácska Zsana bőrből készült, a természetben található geometrikus formák ihlette ékszereit lehet megtalálni.

A Hónap tervezője májusban az Inventino, amelynek tervezője, Jakócs Zsanett 2015 óta dolgozik egyedi ékszerkollekcióin. Legújabb The Bloom névre keresztelt kollekcióját a tavaszi virágzás és a megújulás inspirálta.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan legyen a kis lakás is dizájnos? (x)
  Design hulladéküvegből

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...