Hírek
23088 hír az adatbázisban
A FirstMed elismerésben részesült
Marketinginfo.hu - 2019-05-14 09:24
PR

Az idén 20 éves FirstMed magánklinika az ügyfelek szavazatai alapján elnyerte a legjobbnak járó "Best in Class" elismerést a Best of Budapest & Hungary magán egészségügyi szolgáltatók kategóriájában.

Az 1999-ben alapított FirstMed nyerte a szolgáltatói szektor egyik legkomolyabb hazai díja, a "Best of Budapest & Hungary" magán egészségügyi kategóriáját. Idén először az online szavazás eredményeként az ágazatok legjobbjainak választottak speciális, "Best in Class" oklevelet kaptak, amit a FirstMed vihetett haza. A 20 éve Budapesten működő magánegészségügyi intézet képviselői április 6-án, a Best of Budapest & Hungary Díjkiosztó Gálaesten vették át az elismerést. A Budapest Week Publishing által alapított díjat idén 26. alkalommal adták át. Ez az egyik legnagyobb múltú olyan minősítés, amelyet kizárólag a szolgáltatói szektorban működő társaságok kaphatnak meg.

A Budapest Week Publishing által alapított "Best of Budapest & Hungary" az évek során azért vált széles körben igazodási ponttá, mert a több mint 40 kategóriában a szolgáltatásokat igénybe vevő nagyközönség számára meghirdetett nyílt, igen szigorú és független szavazás mentén zajlik. A voksolás módja garantálja, hogy kizárólag azok a társaságok szerezhetik meg az elismerést, amelyek folyamatosan kiemelkedő minőséget képesek nyújtani ügyfeleik, partnereik számára. A gálaesten kihirdetett győztesek kilétét éppen ezért az üzleti élet szereplői, a véleményformáló források is figyelemmel kísérik, hiszen valójában az eredmény a piaci elégedettséget tükrözi.

"A Best of Budapest & Hungary Best in Class kategóriagyőztes díja az egyik legfontosabb elismerése munkánknak, hiszen a díj kifejezetten a páciensek és ügyfelek értékelésén alapul. Köszönjük ügyfeleink, pácienseink bizalmát és a szavazatokat. Az eredmény is azt bizonyítja, hogy a FirstMed által képviselt átlátható működési és magas ügyfélközpontú szemléletre nagy szükség van. Meggyőződésem, hogy ez a szemlélet lesz a meghatározó a hazai egészségügyi szektor átalakulása során" - mondta Dennis A. Diokno, a FirstMed vezérigazgatója és alapító tulajdonosa.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Milyen hatással van a zaj az egészségünkre?
  A vezető magánegészségügyi szolgáltatók többsége a Primus Egyesület tagja

További hírek ebben a kategóriában

A kisbabád első járművét keresed...
Ügynökségi partnert választott a...
Zárbetétek világa: hova jó válas...
Minden, amit a kiselosztókról tu...