Hírek
22246 hír az adatbázisban
Partnermegállapodást írt alá az LG és a Ricoh
Marketinginfo.hu - 2019-05-10 09:56
Márkák

Új partnermegállapodást jelentett be az LG és a Ricoh Európában, melynek értelmében az LG megerősíti régóta fennálló kapcsolatát üzleti kijelzőinek egyik legfontosabb viszonteladójával.

A Ricoh kommunikációs szolgáltatási eszközportfóliójában kínálja az LG kijelzőit, beleértve a dél-koreai vállalat olyan piacvezető technológiáit, mint az UHD IPS megjelenítők és más különleges kijelzőmegoldások. Nemrégiben a Ricoh kommunikációs szolgáltatások üzletágának szakemberei is megkapták az LG-től azt a tanúsítványt, amely lehetővé teszi, hogy a saját fény kibocsátására képes OLED technológiával dolgozhassanak. Az LG kiterjedt kutatás-fejlesztési tevékenysége, valamint a Ricoh dizájn, szállítási és támogatási lehetőségei együtt biztosítják azt, hogy az ügyfelek könnyen hozzáférjenek a legfejlettebb kommunikációs technológiához.

"Ez a megállapodás tovább erősíti a Ricoh és az LG között régóta fennálló jó kapcsolatot, egyúttal tükrözi is közös innovációs törekvéseinket. Nemzetközi piaci jelenlétünk az LG csúcstechnológiájával együtt új utat nyit a digitális munkahelyek megteremtéséhez" &8212; mondta David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója.

"Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen megbízható partnerrel dolgozhatunk együtt, akivel közösen a leginnovatívabb kommunikációs megoldásokat nyújthatjuk ügyfeleinknek. A jövő mind a partnerség, mind az ügyfelek szempontjából komoly előnyöket tartogat" &
8212; tette hozzá Kyongho Kim, az LG Electronics európai üzleti megoldások részlegének elnöke.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az LG több mint 140 díjat söpört be a CES-en
  Autóipari fejlesztésekben működik együtt az LG és a Microsoft
  Idei legjobb negyedévét zárta az LG
  A BTS lett az LG mobilüzletágának partnere
  Az LG és a HERE az önvezető autók jövőért
  Az LG új márkát hozott létre
  Kibővítette tenisz szponzorációját a Ricoh
  Biomasszából készít festéktonert a Ricoh

További hírek ebben a kategóriában

Hibridet gyárt 2020-ban a Magyar...
A Nestlé beruház a csomagolási m...
Tavaly is a Volkswagen volt a vi...
Megvette a Master Good a Ságát