Hírek
22024 hír az adatbázisban
A Marriott adományozott
Marketinginfo.hu - 2019-05-09 12:02
CSR

Több mint 11 millió forintot gyűjtött össze négy Marriott csoporthoz tartozó hotel 2018 őszén, a Marriott International ,,You Eat, We Give" jótékonysági programjában.

A kezdeményezéshez idén először a The Ritz-Carlton európai szállodái is csatlakoztak, köztük a The Ritz-Carlton, Budapest.

Európai szinten összesen 258 ezer euró (csaknem 81 millió forint) gyűlt össze a fiatalok önálló életkezdését és karrierépítését támogató jótékonysági akcióban. A program részeként szeptember és október folyamán a három budapesti, valamint egy kecskeméti Marriott csoporthoz tartozó hotel éttermei minden felszolgált ebéd és vacsora után 1 euróval támogatták a nehéz sorsú fiatalok számára elindított kezdeményezéseket. Az akcióban a Deák St. Kitchen (The Ritz-Carlton, Budapest), a Peppers Mediterranean Grill (a Budapest Marriott Hotel korábbi étterme), az Oléo Pazzo Mediterranean Bistro (Courtyard by Marriott Budapest City Center) és a Bistorant (Four Points by Sheraton Kecskemét) vettek részt.

,,A Marriott mindig is elkötelezett volt a fiatalok életútjának segítésében. Éppen ezért vagyunk büszkék arra, hogy részesei lehetünk a ,,You Eat, We Give" programnak. Az pedig még nagyobb büszkeséggel tölt el minket, hogy vendégeink is örömmel csatlakoztak a kezdeményezéshez" - nyilatkozta Arne Klehn, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója. ,,Úgy gondoljuk, hogy az SOS Gyermekfalvak nagyszerű munkát végez a hátrányos helyzetű családok és gyermekek segítésében, ezért döntöttünk a támogatásuk mellett."

,,A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont a megnyitása óta kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra. Kiváló kapcsolatot ápolunk az SOS Gyermekfalvak munkatársaival és támogatottjaival Kecskeméten. A ,,You Eat, We Give" programmal egy újabb lehetőség nyílt munkájuk támogatására, amelyhez boldogan csatlakoztunk, megosztva vendégeinkkel a jótékonyság fantasztikus élményét" - mondta Polgár Tibor, a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont ügyvezetője.

 
  • A fotón szereplők (balról jobbra haladva): Hugo Lecanda, Vezérigazgató (The Ritz Carlton, Budapest); Meda Vasiliu, Értékesítési és Marketing Igazgató (The Ritz Carlton, Budapest); Arne Klehn, Vezérigazgató (Budapest Marriott Hotel, Millennium Court, Budapest, Marriott Executive Apartments); Parti János, Értékesítési és Marketing Igazgató (Budapest Marriott Hotel, Millennium Court, Budapest, Marriott Executive Apartments, Courtyard by Marriott Budapest City Center); Kiss Gergely, Ügyvezető (SOS Gyermekfalvak); Romet-Balla Ágnes, Kommunikációs és Adománygyűjtési Igazgató (SOS Gyermekfalvak).


A Marriott Európa-szintű "World of Opportunity" programján belül a "You Eat, We Give" kezdeményezés fő célja a fiatalok munkanélküliségének csökkentése a kiválasztott jótékonysági partnerszervezeteken keresztül. A Marriott vendégeinek segítségével, a program 2012-es indulása óta több mint 3 millió euró gyűlt össze, készpénz és adomány formájában. A vállalat dolgozói mindemellett 70.000 önkéntes órában segédkeztek abban, hogy támogassák a fiatalok karrierépítési terveit.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Emelkedik a közel- és távol-keleti látógatók száma
  Alibaba és a Marriott a kínai turizmusért
  Győztest hirdetett a Marriott Hotel
  Szállodaláncot hoz létre az Ikea és a Marriot

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Wizz Air A WIZZ Youth Challenge
2019-08-08 12:56
A BMW Group duális szakképzést i...
Mi motiválja az Airzone munkatár...
A SodaStream üdvözli a PlasticFr...
A LEGO Csoport és a National Geo...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...