Hírek
22870 hír az adatbázisban
A L’Oréal ismét elismerésben részesült
Marketinginfo.hu - 2019-05-09 07:03
Márkák

Az etikus vállalati gyakorlatok meghatározásában és fejlesztésében világelső Ethisphere Intézet ismét a világ legetikusabb vállalatai közé választotta a L'Oréalt.

A L'Oréal tizedik alkalommal kapta meg ezt a kitüntetést, bizonyítva ezzel az elköteleződését a feddhetetlen vezetés és az etikus vállalati gyakorlatok szorgalmazása mellett.

Timothy Erblich, az Ethisphere vezérigazgatója a következő gondolatokkal gratulált a vállalatnak: "Mi az Ethisphere-nél lenyűgözőnek tartjuk a L'Oréal értékrend-alapú megközelítésmódját, hosszú távú célkitűzéseit és elköteleződését a tisztességes működés iránt. Gratulálunk mindenkinek a L'Oréalnál, hogy mindennapi munkájuk során alkalmazzák az etikai alapelveket, és hogy megszerezték ezt az elismerést."
Jean-Paul Agon, a L'Oréal elnök-vezérigazgatója a kitüntetés kapcsán elmondta: "Ez a tizedik elismerés az Ethisphere-től igazolja azt, hogy egy vállalat lehet egyszerre etikus és sikeres is. Az etika a Csoport átalakulásának egyik mozgatórugója, amelyre a munkavállalóink a világ minden táján különösen büszkék."

"Az exponenciális fejlődés világában, egy erős etikai kultúrával rendelkező vállalat jobban fel van készülve arra, hogy szembenézzen a jövő kihívásaival." tette hozzá Emmanuel Lulin, a L'Oréal vezető alelnöke és fő etikai tisztviselője.

2019-ben összesen 21 országból és 50 iparágból 128 vállalat kapott elismerést. A 13. évi kitüntetettek listája jól mutatja, hogy ezen vállalatok továbbra is ösztönző erőként vannak jelen a közösségek fejlesztésében, a hozzáértő és felhatalmazott munkaerőbázis kiépítésében, valamint előmozdítják az etikára és küldetéstudatra koncentráló vállalati kultúrák kialakulását.

A L'Oréal etikájáról
 
  • 2000: a L'Oréal Franciaországban az első vállalatok egyike, amely etikai kódexet vezetett be, valamint amely (2007-ben) fő etikai tisztviselőt nevezett ki
  • 2008: a L'Oréal elnöke és vezérigazgatója, Jean-Paul Agon megkapta a rangos "Stanley C. Pace Leadership in Ethics Award" kitüntetést
  • 2015: a L'Oréal vezető alelnöke és fő etikai tisztviselője, Emmanuel Lulin megkapta a rangos "Carol. R. Marshall Innovation in Ethics Award" díjat
  • 2017, 2018: a L'Oréal etikai kódexéért megkapta az Átláthatósági Nagydíjat (Grand Prix de la Transparence - Charte Éthique)


2018:
 
  • - Az ENSZ Globális Megállapodásának egyik vezető vállalataként, a Cergy-Pontoise Egyetem (Franciaország) két kiválósági díjában részesült etikus kormányzás és etikus vezetés kategóriában (Awards of Excellence in Ethical Governance and Ethical Leadership)
  • - Emmanuel Lulint, a L'Oréal vezető alelnökét és fő etikai tisztviselőjét kitüntették, mint az ENSZ Globális Megállapodás SDG élharcosát a vállalati etika fejlesztésében (SDG Pioneer for Advancing Business Ethics), illetve megkapta a "Bill Daniels Being a Difference Award" díjat a NASBA Center for the Public Trust-tól és a Cergy-Pontoise Egyetem első tiszteletbeli díját, mint etikai véleményformáló (Honourary Award as Ethics Influencer)


2019:
 
  • - A L'Oréal első helyet ért el világszerte 6,000 vállalat közül az ESG rangsorában (Covalence ESG Ranking)
  • - A L'Oréal évente Etikai Napot szervez, ahol a munkavállalók a világ minden tájáról online chatelhetnek az etika témájáról a L'Oréal elnökével és vezérigazgatójával valamint az országok ügyvezető igazgatójával

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ezek a világ legetikusabb vállalatai 2022-ben
  A CDP Brüsszelben harmadszor ismerte el a L’Oréalt
  A L’Oréal ismét a vállalati fenntarthatóság globális vezetője
  A L’Oréal Magyarország egyik legjobb munkahelye
  Newsweek zöld rangsor: első a L’Oréal
  Megveszi a L’Oreal az IT Cosmetics-t
  Lezárult a L’Oréal ügye
  Tudósnőket támogat a L’Oréal
  Önkénteskednek a L’Oréal dolgozók

További hírek ebben a kategóriában

c Orosz kólagyártó
2022-08-03 09:31
Intersnack az elmúlt 30 évben
Bemutatjuk az 5 Guinness rekorde...
Hatalmas érdeklődés a sneaker pi...
Hogyan válasszunk a gyereknek sp...