Hírek
23465 hír az adatbázisban
Megjelent a Végtagmentő applikáció
MTI + Mediainfo.hu - 2019-05-03 12:59
Mobilmarketing

Megjelent a Dr. Rozsos István által megálmodott Végtagmentő applikáció - a cukorbetegek és a visszérbetegek INGYENES végtagmentő alkalmazása.


Az alkalmazás alapjául az általa, valamint Dr. Mecseky László és Dr. Vadász Gergely által kidolgozott MEROVA módszer szolgált, amely több ezer végtag megmentését tette lehetővé az elmúlt 25 évben. Az applikáció célja a MEROVA módszer széles körű elterjesztése, a cukorbetegség és a vénás keringési betegségek szövődményei által veszélyeztetett végtagok megmentése és a Magyarországon élő cukorbetegek megfelelő tájékoztatása.

A Végtagmentő applikáció segítséget és hasznos információt nyújt betegek és szakdolgozók számára egyaránt, előbbieknek a betegségükkel való együttélésben, és a szövődmények legyőzésében és megelőzésében, utóbbiaknak pedig a MEROVA módszer részletes megismerésében és betegeik kezelésében.

Az applikáció fő funkciói közé tartozik a betegek számára hasznos állapotfelmérés, diagnosztika, asszisztens és felvilágosító segédek, valamint az orvosok és szakdolgozók munkáját segítő receptfelírási segéd, esettanulmányok és kezelési útmutatók. Az applikáció használata szakdolgozók és betegek számára is ingyenes, azonban a komoly szakmai tartalom miatt a zárt orvosi felület eléréséhez előzetes regisztráció és az orvosi pecsétszám megadása szükséges.

(OTS)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új ingyenes applikáció segíti az autósokat
  Tanácsok az inzulinrezisztencia diétához (x)
  Végtagmentő applikáció segíti a megelőzést
  Cukorbomba az Árkádban
  Féllábú Mikulás hívja fel a figyelmet a cukorbetegségre
  Átadtak az „Év Gyógyszere 2016” díjat
  Nem lesz marketingeszköz a diabetikus termék megjelölés
  Cukorbetegeknek fejleszt a Google
  Egyre többen támogatják a cukorbeteg gyerekeket
  Focival a cukorbetegség ellen
  Cukorbetegeknek készít kontaktlencsét a Google

További hírek ebben a kategóriában

Új ingyenes applikáció segíti az...
Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...