Hírek
22763 hír az adatbázisban
Futóközpont az adidas Runners Budapesttól
Marketinginfo.hu - 2019-05-03 09:38
Egészségmarketing

Az adidas Runners közösségek jelenleg a világ több mint 60 városában kötik össze a hasonlóan gondolkodó amatőr sportolókat.

A városi futók nemzetközi mozgalma 2017. júniusában érkezett meg Budapestre, azzal a céllal, hogy segítsen elérni a mozogni vágyók céljait, legyen szó akár az első pár kilométerükről vagy a maratoni idejük javításáról.

Az elmúlt másfél évben hétről-hétre egyre nagyobb figyelmet kapott a futóklub, így a kiugró érdeklődésre való tekintettel az indulás óta közel 300 - átlagosan 50 futót megmozgató - edzést rendeztek meg, összesen több mint 1000 futó számára. A csapat Facebook csoportjába is rohamtempóban érkeztek a futás iránt elkötelezett tagok: ma már közel ötezren osszák meg nap mint nap legújabb futóélményeiket. A lelkesedésük annak is köszönhető, hogy a futóklub egy olyan szintrendszert kínál számunkra, amely pontokkal és jutalmakkal díjazza a részvételüket, í gy támogatva folyamatos és hatékony fejlődésüket.

Az adidas Runners Budapest tagjai mellett a csapat edzői - Darabos Balázs, Kazi Tamás, Kiss Áron, Kovács Zoltán, Nagy-Mélykúti Fanni, Radványi Alexandra és Sipiczki Csaba - is elkötelezettek az egyéni fejlődés, a barátság és a sport ereje mellett. Az AR trénerei már több mint 10 külföldi versenyen képviselték Budapestet a legaktívabb ARB futók kíséretében. Idén hazai terepen vezetik újabb mérföldkőhöz a csapatot: London, Párizs és a legnagyobb világvárosok után az idei évben Budapest belvárosában is megnyílik az adidas futóközpontja, ahol az edzések és workshopok mellett szabadidős programokkal is várják majd a futás iránt érdeklődőket.

"Hiszünk benne, hogy az együttműködés és együtt alkotás a közös fejlődésünk kulcsa. Az elmúlt másfél évben hihetetlenül szoros kötelékek alakultak ki a csapaton belül. A profi edzések és egészségtudatos életmód mellett minden másban is igyekszünk támogatni futóinkat. Az idén megnyíló futóközpontunk rengeteg új lehetőséget tartogat számunkra, illetve a futóink számára is" - árulta el Debreczeni Dóri, az adidas Runners Budapest csapatkapitánya.

"Az új központ létrehozásával szeretnénk még több sportolni vágyóhoz eljuttatni a közösségi futás élményét és támogatni őket a céljaik elérésében. A futóközponttal új szintre emeljük a városi futást Budapesten és még szorosabban bekapcsolódunk a főváros kulturális és sport életébe" - tette hozzá Végső Péter, az adidas brand activation managere.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Fontos a sport szerepe a női vezetők üzleti sikereiben
  Hitelt kap a német államtól az Adidas csoport
  Megnyitotta kapuit a budapesti adidas RUNBASE
  Az adidas felszámolná a nem újrahasznosított műanyag használatát
  Közösségi Adidas futás az óceánok tisztaságáért
  Szuperkényelmes futószőnyeg egy budapesti buszmegállóban
  Intelligens chip az adidas új futócipőiben
  A városi futók egyedi igényeinek kedvez az adidas
  A ’90s hangulatot idéző Adidas kampány
  Új relklámfilm az adidas Originalstól
  Gerillakampány Messivel
  Páratlan cipőkampány az Adidastól

További hírek ebben a kategóriában

Mi az, amit a porcelán héjról tu...
Családi egészségbiztosítás ̵...
Állítsuk a bélbaktériumokat az o...
Középpontban a láb: te hogyan áp...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...