Hírek
22398 hír az adatbázisban
1000 hátrányos helyzetű diák kap vadonatúj sportcipőt
Marketinginfo.hu - 2019-04-30 11:23
CSR

Tíz általános iskola 1000 hátrányos helyzetű diákja gazdagodik egy-egy pár új sportcipővel a K&H a hátrányos helyzetűekért program keretében.

A K&H dolgozói összefogtak, hogy sportcipőket adományozzanak hátrányos helyzetű gyerekeknek, akik így tovább fejleszthetik magukat a sportban, és aktív, teljes életet élhetnek.

A hátrányos helyzetű családoknál nem ritka, hogy a gyerekek - az idősebb testvéreiktől vagy egyéb adományokból - már használtan kapják meg a ruhadarabokat, ez azonban a cipők esetében nem túl szerencsés. A K&H ezért saját dolgozói összefogásával 10 általános iskola 1000 hátrányos helyzetű tanulója számára ad át kifejezetten a gyerekek méretének megfelelő, vadonatúj sportcipőt. "A K&H Csoport feladatának tekinti, hogy pénzügyi szolgáltatásai mellett négy fő területen - a vállalkozásfejlesztés a környezetvédelem, a pénzügyi tudatosság és az egészség - támogatást nyújtson, és ezen belül kiemelt figyelmet fordít a hátrányos helyzetűekre. Az egészség támogatásának fontos része annak megóvása, erre pedig az egyik legjobb lehetőség a sportolás, hiszen az egészségmegőrzésben játszott fontos szerepe mellett összehozza a gyerekeket, a teljesítmény növelésére és új célok kitűzésére neveli a fiatalokat. A K&H a hátrányos helyzetűekért program célja, hogy a rászoruló régiókban élő gyerekek is megtapasztalhassák a testmozgás pozitív testi és szellemi hatásait. Ez a motiváló s egyben közösségteremtő erő pedig különösen fontos lehet a mai, digitális eszközökön felnövő fiatalok számára" - fejtette ki Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója a sportcipőadomány fő célját.

"A K&H Csoport nemcsak intézményi szinten támogatja azonban a sportolást, hanem a nálunk dolgozó kollégák számára egyénileg is fontos az egészséges élet és a testmozgás. Jól mutatja ezt, hogy az évről évre megszervezett sportrendezvényeinken, mint például a K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton váltófutás, a K&H dolgozói is rendszeresen képviseltetik magukat. A sportcipőadomány is az ő aktív hozzájárulásuknak és összefogásuknak köszönhető. A Decathlon sportáruházból beszerzett vadonatúj sportcipőkkel a K&H ahhoz kíván hozzájárulni, hogy az ország elmaradottabb területein élő gyermekek is egészséges, teljes életet tudjanak élni, és legyen lehetőségük sportolni, kibontakoztatni képességeiket" - tette hozzá Horváth Magyary Nóra.

A sportcipőadományt olyan általános iskolák diákjai kapják meg, akik korábban már részt vettek K&H a hátrányos helyzetűekért sportpályázaton, de eddig még nem részesültek támogatásban.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Válasszon szandált a nyárra! (x)
  Elismertek a K&H-t
  Startupokat toboroz a K&H
  Félmillió forint a K&H-tól
  A Suhanj! és a D24 jótékonysági akcióban vannak
  Sportpályázat a K&H-tól
  Stabilan a legjobb márkák között a K&H
  K&H a hátrányos helyzetűekért
  Nemzetközi elismerést kapott a K&H

További hírek ebben a kategóriában

Kampánnyal hívják fel a figyelme...
A Budapest Airport járványintézk...
Testhőmérséklet mérő kamera a Vo...
Kampányol a Próbakő