Hírek
22588 hír az adatbázisban
Mik a legromantikusabb esküvői helyszínek az országban? (x)
Marketinginfo.hu - 2019-04-26 16:25
PR

Ez egy nehéz kérdés, mert hazánk bővelkedik igazán szép, természetközeli területekben, ahol a legtöbb esetben találhatunk is néhány különösen magával ragadó látnivalót.

Mivel ahogy ébred a természet, úgy éled a párokban a házasodási kedv. A karácsonyi időszak tökéletes időzítés a lánykérésre, aztán pedig a tavaszi-nyári idő az esküvőknek kedvez. Persze aki az új év elején kezdi el szervezni a néhány hónap múlva esedékes esküvőt, könnyen azzal szembesülhet, hogy elhappolták előle a legszebb helyszíneket. Ha nem szeretne így járni, akkor érdemes eltolni 1 évvel az esküvőt, vagy ha ez nem megoldható, akkor mindenképp kapcsolatba kell lépni egy profi és tapasztalt rendezvényszervező teammel. Nem csak leveszik a szervezés gondját a jegyespár válláról, de remek alternatívákkal szolgálhatnak a különböző problémás kérdésekben.

A Luxury Event csapata meglehetősen felkészült az ilyen eseményekre, hiszen számtalan hasonló problémát oldottak meg fennállásuk óta. Lássunk is pár helyszínt, ahol felejthetetlen és maximálisan romantikus esküvőnek nézhetünk elébe.

Romantikus helyszínek

Tökéletes választás az elfeledett nemesi birtok, az Amber Bride villa. A Luxury Event csapata első látásra megszerette.

A villa épületét az antik kőkerítés rejti el a kíváncsi szemek elől, melyet kovácsoltvas kapuk szakítanak meg. A kerten átvezető gyalogúton, a kőpadok mellett haladva jutunk el az Amber Bride villába. A vendégek szeme elé gyönyörű, borostyános tornyokkal és boltíves ajtókkal körülölelve tárul a romantikus belső tér. A mediterrán stílusú épületet különleges megvilágításba helyezi a növényeken keresztül beszűrődő napfény. A régmúltat idéző, rusztikus hangulatú birtokon minden eltöltött pillanat örök emlékké válik.

Ebben a festői környezetben, a régi letűnt korok hangulatában megelevenedik előttünk az igéző múlt, megdobban a szív és nem kérdés, hogy megtaláltad azt a különleges helyet, amiről álmodtál...

A fentiekhez hasonlóan tökéletes választás a Festetics palota, ami meglehetősen elegáns, finom környezetben található meg, így romantikus esküvőhöz kiváló választás. A helyszín és az ellátás is átlagon felüli, ezért ebben biztosan nem fognak csalódni.

Buda egyik legszebb kerületében találhatják a Barabás Villát, ami egyben a XII. kerület házasságkötő termeként is funkcionál, így meglehetősen exkluzív környezetben esküdhetnek egymásnak örök hűséget. 120 fő ültetett vendégig befogadóképes a villa, a kert pedig tökéletes háttér kreatív fotózáshoz.

Különleges esküvői- és rendezvényhelyszín elevenedik meg a szemünk előtt a Duna partján a Dunai CsónakHázat megpillantva. A folyó vízállása a holtágak jelenlétének és a zsilipes szabályozásnak köszönhetően közel állandó, így egész évben csodás vízparti rendezvényeknek tud otthont adni a csónakház. Tökéletes esküvői helyszín a vízpart kedvelői számára.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Pár jó tanács az esküvőd előtt, amit érdemes megfogadnod! (x)
  A jegygyűrű titkai (x)
  Stresszmentes vállalati rendezvényszervezés professzionális szinten
  Heti két óra a természetben
  Különleges MINI egy különleges alkalomra
  Jót tett a hercegi esküvő a londoni kereskedelemnek
  Herendi porcelán a hercegi esküvőre

További hírek ebben a kategóriában

Kép: shop.hairline.hu A pálmák aranya (x)
2021-06-17 10:44
Ezekre figyelj, ha kormánymű fel...
Tipp a pára és a penész ellen - ...
Pár jó tanács az esküvőd előtt, ...
Milyen bútor kerüljön a fürdőszo...