Hírek
23448 hír az adatbázisban
Mesehősök a gyermeknapra! (x)
Marketinginfo.hu - 2019-04-26 10:49
Design

A mesehősöket még felnőttként is kedveljük, a gyermekek számára pedig elképzelhetetlen a világ mesehősök nélkül.

Az olcsó kivitelű játékokkal és mesehősökkel díszített képekkel azonban óvatosan kell bánni. Hiába az ár-érték aránya miatt jónak látszó darab, az igazi csalódás akkor fogja érni a vásárlót, mikor szembesül azzal a ténnyel, hogy a hőn áhított termék vagy mesefigura töredékében sem egyezik meg a bolti verzióval. A legnagyobb csalódás főként a gyermekeket érheti, hiszen ők még hisznek a világ jóságában.

Vászonképeken a mesehősök

Gyermekünket a bóvlik helyett meglephetjük vászonképekkel is. Így is megjeleníthetjük a mesehősöket számukra, sőt, egyből dekoráció is kerül a gyerekszobába. Ráadásul sokkal helytakarékosabb megoldás. Az is biztos, hogy rászólni sem kell majd a gyerekre, hogy rakja helyükre a mesehősöket, hiszen azok a falon fognak lógni.

Ellenben abban biztosak lehetünk, hogy a gyermek az érkező vendégek kezét fogva azonnal a szobájába fogja vezetni őket, hogy az ő kedvenc mesehősét a falon megmutathassa nekik.

Gyermekünk egyik kedvenc mesehősével dekorálhatja a falát, de akár több mesehős is jól megfér egymással. A mesehősök díszsorának a falon csak a gyermek fantáziája szabhat határt, de mint jól tudjuk, az határtalan.

Mesehősök begyűjtése

Szülőként a legnagyobb nehézséget mindig is a gyermek igényeinek a kielégítése okozza. Mert hát neki kell Aquaman, Harry Potter vagy bárki. Ezeket a szuperhősöket kevés valószínűséggel tudjuk az Oktogonnál a négyes hatos villamos megállójában lencsevégre kapni.

Erre van a mindenki nagyszerű segítségére a Google. Szerencsére ezen celebek jó minőségű fotóival is tele van a világháló. A Google szinte mindenre tudja a választ, de legtöbbször nem jól keressük azt. A keresőt a megszokott módon indítsuk el. A képtalálatok megjelenése után nyissuk meg az Eszközök/Méret beállításokat, és azon belül ki kell választanunk a "Nagyobb" lehetőséget. Ezzel a szűrési beállítással elértük azt, hogy csak a vászonkép minőséghez megfelelő képeket listázza ki a kereső a számunkra.

Ennek köszönhetően nem fog gyermekünk választása olyan képre esni, melyből a VászonképSzalon munkatársai nem tudják a mesehősét vászonképen megjeleníteni. Te keresel, és a gyerek választ, aztán újra kezedbe veheted az irányítást, és a szoba, illetve a fal méretéhez képest kiválaszthatod az oda ideális méretű mesehős portét. Amint az első szuperhős beköltözik hozzátok, a gyermek majd rögtön szeretné a következőt is hazahozni.

Gyermeknap után, ha a gyermekünk vágyait már teljesítettük, gondolhatunk kicsit magunkra is. Lehet, hogy a nappaliban egyszerűen csak unalmassá vált az a sok éve a falon lógó drága festmény. A gyermekek fantáziavilága egy ilyen helyzetre is kínál megoldást nekünk, a gyermekrajzokból művészi dekoráció készíthető, mely sokkal nagyobb kincs lesz annál az ódon festménynél vagy bármi másnál.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hello Kitty-s szobákat kínálnak Japánban
  MOM Park: komplex beltéri hirdetéssel állt elő a Telekom

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...