Hírek
23447 hír az adatbázisban
A K&H a pénzügyi szektor Legvonzóbb Munkaadója
Marketinginfo.hu - 2019-04-25 12:40
PR

A K&H nyerte el a pénzügyi szektor Legvonzóbb Munkaadója címet a Randstad Employer Brand Research 2019 alapján.

A K&H kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a kollégák folyamatosan fejlődhessenek szakmailag, és megtalálhassák azt a szakterületet és tevékenységet, amiben igazán kitűnhetnek és kiteljesedhetnek. A kutatásban Magyarországon közel 7000 potenciális munkavállaló véleményét vizsgálták arról, hogy melyik munkáltató vonzó számukra és miért.

A világ legnagyobb munkáltatói márkákat vizsgáló független felmérése, a Randstad Employer Brand Research 2019 alapján a K&H a pénzügyi szektor Legvonzóbb Munkaadója Magyarországon. A nemzetközi kutatásban a világgazdaság 75 százalékát lefedő 32 ország munkaerőpiacát vizsgálják, ezen belül Magyarországon közel 7000 potenciális munkavállót kérdeztek meg arról, hogy milyen véleményt és igényeket fogalmaznak meg a cégekkel szemben, melyik munkáltató vonzó számukra és miért. A válaszadók a biztos munkalehetőség és vonzó anyagi juttatások mellett az alapján is értékelték a cégeket, hogy mennyire alkalmazzák a legújabb technológiákat, milyen karrierfejlődési lehetőségeket kínálnak, milyen társadalmi szerepet vállalnak, illetve mennyire valósul meg a munka-magánélet egyensúlya. Az adatok gyűjtését és feldolgozását egy független kutatóintézet, a TNS csoport végzi a 18-65 éves korosztályban.

"Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy a K&H nevében átvehettem ezt a rangos díjat, hiszen a K&H számára vezető pénzintézetként nemcsak az fontos, hogy a lakosság és a vállalatok számára minél szélesebb szolgáltatást kínáljon, hanem hogy a kollégák is megvalósíthassák álmaikat. A mostani díj így elismerése azon erőfeszítésünknek, hogy a pénzügyekben egyaránt példaértékű szolgáltató és példaértékű munkáltatók is legyünk. Egy olyan munkahely, ahol a kollégák minden lehetőséget megkapnak a folyamatos szakmai fejlődésre, egy összetartó, jó hangulatú csapatban dolgozhatnak, és megvalósíthatják a munka-magánélet egyensúlyát - tehát teljes életet élhetnek" - hangsúlyozta ki David Moucheron, a K&H Csoport vezérigazgatója a díj átvétele kapcsán.

"Fontosnak tartjuk megmutatni, hogy milyen lehetőségeket kínál a K&H és a pénzügyi szakterület a kreativitás és az egyéni képességek fejlesztésére, kiteljesítésére, hiszen ma már a fizetés és juttatások mellett az inspiráló munkakörnyezet, a rugalmas munkavégzés lehetősége és az egyéni karrierlehetőségek közel ugyanakkora súllyal bírnak egy munkavállaló számára - korosztálytól függően más-más sorrendben. Ezt az inspiráló, jó hangulatú munkahelyet azonban a vállalat vezetése és a kollégák együtt hozzák létre, melyet ezúton is köszönök munkatársainknak. A mai elismerés újabb motivációt ad ahhoz, hogy tovább dolgozzunk, és a K&H a jövőben is a legjobb munkaadó legyen a pénzügyi szektorban" - tette hozzá a vezérigazgató.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  2023-ban a K&H az Év ingatlanfinanszírozója
  Digitális követeléskezelési szolgáltatást indított a Számlázz.hu
  Elismertek a K&H-t
  Egyre tudatosabbak a fiatalok a pénzügyeikben
  Együttműködési megállapodást írt alá a K&H és a Tej Terméktanács
  Megbízható Munkaadó díjat kapott a K&H
  Bővült a Felelős Támogató Védjegy birtokosainak köre
  Félmillió forint a K&H-tól
  23 nyertes intézmény a K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázatán
  Bárki lehet a K&H gyógyvarázs mesedoktor
  Mozgóbankkal újít a K&H

További hírek ebben a kategóriában

A vállalkozás sikerének titkos f...
Nagy lehetőségek a hőszivattyúba...
Így füvesítsd a kertet hatékonya...
Ha eddig halogattad, most már ne...