Hírek
21991 hír az adatbázisban
Nagy sikerrel zárult a MÁV negyedik nyílt napja
Marketinginfo.hu - 2019-04-16 11:01
CSR

Több mint hatszázan látogattak el ma a Magyar Vasúttörténeti Parkba, ahol szakmai programokkal, interaktív játékokkal várták az érdeklődő középiskolai és egyetemi diákokat a vasúttársaság kollégái.

A rendezvény elsősorban fiataloknak szólt, akik szeretnék jobban megismerni a vasúttársaság tevékenységét, működését, akár lehetséges jövőbeli munkahelyükként gondolnak a vasútra.

A rendezvényen részletesen is bemutatkoztak a MÁV-csoport különböző szakterületei. A diákok további információkat kaptak a választható szakmák ösztöndíjrendszeréről, illetve pályakezdő diplomásoknak szóló programokról is. A látogatók nem csak a szakma képviselőivel ismerkedhettek meg, hanem sokféle interaktív programban, játékban is részt vehettek, többek között kipróbálhatták a mozdony- és forgalmi szimulátort és a terepasztalt is.

Mintegy 18 szakmasziget várta az érdeklődő diákokat, mindenhol más-más feladat és játék, aminek segítségével közelebbről is megismerhettek a vasutas szakma egy-egy területével. Aki minden standon teljesítette a kitűzött feladatot, megszerezve a menetlevélre gyűjthető összes pecsétet, ajándékot is kapott.

A MÁV-csoport kiemelt hangsúlyt fektet a szakember-utánpótlás biztosítására, s ennek érdekében minél több lehetőséget felhasznál arra, hogy kapcsolatot teremthessen a pályaválasztás előtt álló diákokkal, lehetséges jövőbeli munkavállalóival. Idén is minden nagy országos és egyetemi állásbörzén találkozhattak már a MÁV standjával az érdeklődök, valamint márciusban együttműködési megállapodást kötött a cégcsoport az ELTÉ-vel, ezzel hétre nőtt azon egyetemek száma, akikkel hosszú távra szóló, közös szakmai és oktatási programokat alakíthatnak ki a jövőben. A következő nyílt napot pedig őszre tervezik.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Együttműködik a MÁV és az Erzsébet Alapítvány
  Együttműködési megállapodást kötött a MÁV és az ELTE
  MÁV a környezetért
  Perongaléria az Érd alsó állomáson
  A fiatalokat az ár, az idősebbeket a kedvezmény mértéke érdekli
  Mikulás vonatokkal, állomási rendezvénnyel kedvez a gyermekeknek a MÁV
  Kávéosztással hívja fel az autósok figyelmét a MÁV-START
  Szépülnek a MÁV aluljárói

További hírek ebben a kategóriában

A LEGO Csoport és a National Geo...
A C&A 2018-as globális fenntarth...
Egyre zöldebb vállalat a SPAR
Az élelmiszer-hulladék csökkenté...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...