Hírek
22588 hír az adatbázisban
Elismertek a UPS-t
Marketinginfo.hu - 2019-04-09 12:36
PR

A UPS szállítmányozási üzletága első helyezést ért el a Mastio & Company hatodik éves iparági teljesítmént felmérő benchmarking kutatásában.

A független kutatás több, mint 1.500 szállítmányozási vezető megkérdezésén alapul felmérve az ügyfelek számára biztosított értéket, valamint a vevők lojalitását.

"A szállítmányozási üzletágunk munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik az ügyfeleink elvárását, különös tekintettel a KKV szektorra, és ezek alapján a visszajelzések alapján alakítjuk vállalati kultúránkat és szolgáltatásainkat" - mondta el Philippe Gilbert, a UPS ellátási lánc megoldásokért felelős elnöke. - "A mostani díjunk munkatársaink hihetetlen teljesítményének elismerését jelentik a világ minden részén, mely teljesítmény a légi és tengeri szállítmányozási szolgáltatásaink 2018-as eredményeiben is tükröződött."

A Mastio kutatás olyan területeket azonosít, melyek a legnagyobb hozzáadott értéket jelentik a szállítmányozók számára, mint a szállítás biztonsága, az időre történő szállítás és a kiszállítás megvalósítása, melyek a UPS legfőbb kompetenciái. A megkérdezett döntéshozók ezen kívül kiemelték a szállítmányok nyomon követhetőségének és a megküldött értesítések fontosságát az ügyfélérték és elégedettség szempontjából.

Az ügyfelek ezen elemek iránt tanúsított érdeklődése nyomán a UPS szállítmányozási üzletága bejelentette Flex Global View nyomonkövetési platformjának továbbfejlesztését. A UPS nagyjából hathetente ad ki frissítéseket a platformhoz. A legutolsó frissítés a kezelőfelület fejlesztését és a támogatott nyelvek kiterjesztését tartalmazta.

Az új fejlesztés révén a felhasználók egyszerűbben juthatnak az ellátással kapcsolatos információkhoz a szállítmányokról, a vámhatósági bejegyzésekről, a raktárkészletekről és a megrendelésekről.

"Az egyre szofisztikáltabb ellátási láncok korában a UPS nagyban leegyszerűsíti az ügyfelek számára a globális kereskedelem nehézségeinek kezelését ezen a fontos technológiai eszközön keresztül" - mondta el Mike Harrell, a UPS szállítmányozás európai vezetője. "A Flex Global Viewhoz hasonló ellátási lánc megoldások, valamint a tény, hogy a UPS az egyik legtapasztaltabb cég a világon vámügynökösködés terén nagyban csökkentik az ügyfeleink kockázatát és maximalizálják a sikerüket."
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Különleges, fenntartható működésű repülőket vásárol a UPS
  Új vezető a UPS Magyarország élén
  A UPS drónokkal szállít orvosi mintákat az USA-ban
  Fenntartható csomagolási rendszer a UPS- és a Loop-tól
  Nőtt a UPS bevétele
  A KKV-k érdekében fejleszt A UPS
  Nőtt a UPS bevétele
  2017-ben felgyorsult a UPS növekedése
  A UPS a világ legelismertebb vállalatai listáján
  Erős negyedévet zárt a UPS
  A UPS virtuális valóság technológiával képzi sofőrjeit

További hírek ebben a kategóriában

Kép: shop.hairline.hu A pálmák aranya (x)
2021-06-17 10:44
Ezekre figyelj, ha kormánymű fel...
Tipp a pára és a penész ellen - ...
Pár jó tanács az esküvőd előtt, ...
Milyen bútor kerüljön a fürdőszo...