Hírek
22780 hír az adatbázisban
A vásárlók öt kategóriában a Lidl-t választják
Marketinginfo.hu - 2019-04-12 09:42
Kereskedelem

Öt kategóriában nyerték el a Lidl Magyarország termékei az Év Terméke Díjat, amelyet az Inspira Research 2000 fős, az innovációt és a vásárlói elégedettséget is vizsgáló közvélemény-kutatása alapján ítéltek oda.

Idén öt termékkel nyerte el az Év Terméke Díjat a Lidl Magyarország. Az immáron nyolcadik alkalommal kiosztott rangos elismerésre a 2017. január 1. és 2018. június 30. között a hazai piacra bevezetett új, innovatív valamint megújult termékekkel nevezhettek a résztvevők, a díjakat pedig a fogyasztók döntései nyomán ítélték oda.

Az Inspira Research által végzett 2000 fős országos, reprezentatív kutatása alapján az előre csomagolt friss hal kategóriában a Fresh Fish Today Friss afrikai harcsa és egész pisztráng, a saját márkás mosókapszula kategóriában a Formil és Lupilu Baby mosókapszula termékcsalád, a sportital kategóriában az Optisana Sport izotóniás ital, a pezsgők között a Pannon Imperial Tradicionális pezsgő, míg a joghurt magas fehérjetartalommal kategóriában a Pilos Skyr joghurt a legnépszerűbb termékek a vásárlók körében.

A többek között FMCG szakemberekből, gazdasági és marketing szakértőkből, valamint újságírókból álló, 11 tagú szakmai zsűri előszűrését követően a fogyasztók az attraktivitás, az innováció és az elégedettség mentén értékelték a márkákat.

Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője a díjak elnyerése kapcsán kiemelte: "A Lidl Magyarország számára kiemelten fontos, hogy folyamatos innovációink révén biztosítani szeretnénk azt, hogy minden fogyasztó számára a megfelelő terméket kínáljuk, ezért termékcsaládjainkat folyamatosan bővítjük, valamint a vevői tendenciák alakulásának megfelelően fejlesztjük. Az Év Terméke Díj elnyerése azt mutatja, hogy mind a szakemberek, mind a vásárlók elismerik a Lidl Magyarország ez irányú törekvéseit."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Visszahívják a Lidlben árusított egyik paradicsomot
  Hétszeres Superbrands díjas a Lidl Magyarország
  Megbízható Munkaadó címet nyert a Lidl
  Az Év Boltja díjat nyert a Lidl diszkont kategóriában
  A Lidl elefánt fajáték terméket hívott vissza
  A speciális étrendet követőkre is figyel a Lidl
  Lidl az egészségért
  Béremelés a Lidl-nél
  Lidl: fókuszban a friss gyümölcsök és zöldségek
  45 000 résztvevő a Lidl Egészségnapokon
  600 rászoruló családnak segít a Lidl karácsonykor
  Lidl kampánya a hátrányos helyzetű gyermekek támogatásáért
  Sikeres három évet zárt a Lidl Beszállítói Akadémia
  Fajátékok a Lidl-től karácsonyra

További hírek ebben a kategóriában

Háromból kettő magyar még soha n...
Két tipp elektromos autó vásárlá...
Hogyan készítsen jól konvertáló ...
Kaukázusi kefirt hív vissza az A...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...